‘Daphne Bunskoek gaat Humberto Tan vervangen’

Daphne Bunskoek is het gezicht van het huisvrouwenprogramma 5 Uur Live geworden omdat haar de presentatie van RTL Late Night in het vooruitzicht is gesteld. Dat vermoedt Angela de Jong, schrijft ze vandaag op AD.nl. De Jong gelooft er niks van dat een ‘ditjes-en-datjes-show’ als 5 Uur Live haar droomprogramma is. Het rijmt in elk geval volstrekt niet met ‘haar intellectuele tips over het IDFA bij DWDD een tijdje terug’, aldus de tv-kenner. En dat zette haar aan het nadenken.

De televisiekenner: “Ik breek er nu al weken mijn hoofd over. Tot gisteren ineens het kwartje viel. Zou het misschien kunnen dat 5 Uur Live de manier is om de RTL-kijker aan haar te laten wennen? En haar warm te laten draaien voor een ander dagelijks programma, zo rond half elf ’s avonds, dat wel een impuls kan gebruiken?

Mocht het idee van De Jong waarheid zijn, dan zou Humberto Tan vermoedelijk per 1 juli plaatsmaken voor Daphne Bunskoek op de late avond van RTL 4.

De Jong denkt dat Bunskoek dat best aan kan. “Laat ik nou altijd gedacht hebben dat Daphne Bunskoek de eerste Eva Jinek zou worden. De eerste vrouw met een latenighttalkshow“, zegt ze.

Misschien gaat dat er nu alsnog van komen. “Was ik toch niet de enige die een Eva Jinek in haar zag.”

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen op AD.nl.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen