RTL voorkomt optreden Voice-kandidaat bij RTV Noord

The Voice of Holland-kandidaat Kira Dekker zou maandagavond aanschuiven in een tv-programma bij RTV Noord, maar een halfuur na haar aankondiging op Twitter moest ze die alweer inslikken. RTL 4 had er namelijk een stokje voor gestoken. Dat meldt de regionale omroep. Dekker is veelbesproken, omdat ze vrijdagavond werd afgebrand door Anouk. Ze reageerde vrij emotioneel tijdens de opnames en tijdens de tv-uitzending raakte ze in een socialmedia-gevechtje met de Voice-coach.

Het Twitter-grapje ‘Ik ga een stuk chocolade eten, als ik dik word is het de schuld van Anouk’ van Dekker leidde tot Anouks opmerking: “Als jij mijn kritiek al niet aankunt dan hoor je sowieso niet thuis in deze wereld’. #ikeetookchocolade #curvesarehot #notmyfaulttho #youstopthetzelfinyourmond.

Het leidde tot de nodige controverse en daar is Dekker op zich wel blij mee, laat ze weten aan RTV Noord. “Ik heb nu wel eigenlijk een beetje waar elke muzikant op hoopt. Ik zag mezelf bij RTL Boulevard, bij het Jeugdjournaal, ik was vanmorgen bij Qmusic met een heel tof interview.

Eigenlijk wilde ze maandagavond om zes uur dus ook aanschuiven in het RTV Noord-programma Noord Vandaag, maar daar stak RTL een stokje voor.

We willen de persaanvragen gelijk verdelen over alle deelnemers van The Voice, zodat ze allemaal evenveel aandacht in de pers krijgen. Kira heeft al een aantal interviews gegeven, vandaar de keuze om haar niet bij Noord Vandaag te laten aanschuiven“, laat een woordvoerder van RTL weten aan RTV Noord.

Lees ook het artikel ‘Kira Dekker ontvangt doodsbedreigingen via Facebook na The Voice-optreden’ op de website van RTV Noord.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen