Robert ten Brink gek op KitKat: ‘Maar niet zo’n chunky’

Robert ten Brink heeft net als veel andere tv-makers een aantal vaste rituelen die hij uitvoert voordat hij de tv-studio instapt. De bekende chocoladereep KitKat is onderdeel van die tv-routine. Dat vertelt de presentator in zijn column in de Vriendin. Alles moet bij Ten Brink altijd in precies dezelfde volgorde gebeuren. “Ik leg altijd mijn spulletjes, scheerapparaat, tandenborstel en haargel op precies dezelfde manier neer zodra ik in mijn kleedkamer kom“, legt hij uit.

Voor het eerst onthult Ten Brink de inhoud en de volgorde van zijn tv-routine. “Ik hang mijn jas aan het kledingrek, drink een kopje koffie, eet een Kitkat-reep, zo’n dunne, niet een Chunky, en daal af naar de studio.”

Het zal Ten Brink nooit gebeuren dat hij het plotseling met de Chunky-variant moet doet. Zijn bijgeloof staat dat niet toe. “Het zijn niet echt interessante gewoontes die eraan bijdragen om dingen te bezweren. Maar toch een vaste volgorde blijkbaar.

KitKat is een wafel gehuld in een laagje melkchocolade. KitKat Chunky is een grote wafel gehuld in een laagje melkchocolade.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen