Quinty, Loretta of Pernille: wie heeft het duurste huis?

Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau verblijden de Hollandse ochtendkijker elke dag opnieuw met hun vrolijke talkshow Koffietijd. De dames zijn wars van egocentrisme, zoals dat tegenwoordig bijvoorbeeld heerst bij programma’s als RTL Boulevard. Altijd stellen ze de gast centraal en op zijn of haar gemak. Ondertussen zitten de dames er net als veel andere tv-sterren wel gewoon heel erg warmpjes bij. Maar wie woont nou eigenlijk het duurst: Quinty, Loretta of Pernille?

De koffiediva’s zijn dan wel mijlenver verwijderd van het hoofdpodium van de televisie – prime time – maar dat betekent niet dat ze op vier hoog achter in de Bijlmer wonen. Ze wonen luxe. Maar wie woont het meest op stand? De Party zocht het uit.

Quinty Trustfull verhuisde in 2013 van Almere naar De Pijp, waar ze een huis van 830.000 euro koopt, waar een hypotheek van 550.000 euro open staat. Het betreft een woning van 114 vierkante meter.

Volgens Party wonen de Trustfulletjes er erg fijn. “Een klein minpuntje zou kunnen zijn dat ze recht tegenover een plek voor daklozen wonen. Desondanks zal de waarde van de woning zeker rond de 1,2 miljoen euro liggen.”

Loretta Schrijver verhuisde in 2016 van Maarssen naar Amsterdam, waar ze een woning kocht voor 445.000 euro met een hypotheek van 350.000 euro. “Ze heeft het in Amsterdam, voor zover wij weten, enorm naar haar zin.”

Haar appartement is 104 vierkante meter. “Koken voor Lou en zichzelf kan Loretta in haar eigen super-de-luxe keuken. De waarde van het appartement is iets gestegen, maar niet veel. Het gaat om hooguit 500.000 euro.

Pernille La Lau woont in Weesp, al is haar precieze woonsituatie onduidelijk. “Zij heeft een relatie met een man van wie ze de identiteit al die jaren geheim heeft moeten houden. Hij zou namelijk werken voor de Special Task Force, die geheime missies uitvoert in Afghanistan en Irak. Of haar geliefde ook met haar samenwoont, is niet helemaal duidelijk.”

De aankoopwaarde van haar woning is onbekend, maar er is wel een hypotheek op gevestigd van 700.000 euro. “De waarde van haar huis is de afgelopen jaren zeker gestegen; een huis naast haar is recent verkocht voor 750.000 euro.”

Wat is de conclusie? “Als we de huizen van de drie Koffietijd-presentatrices op een rijtje zetten, kunnen we concluderen dat Quinty de duurste woning heeft. Bovendien bezit ze nog twee appartementen in Amsterdam. Quinty steekt al met al – als het om huizen gaat – ruimschoots boven haar collega’s uit.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen