Veronica-dj Giel Beelen geniet van middagshow Radio 2

Giel Beelen, ochtendspits-dj van Radio Veronica, luistert in de middag graag naar de radioshow van Ruud de Wild op NPO Radio 2. Dat heeft hij in zijn eigen radioshow gezegd tegen de dj van de concurrent. Beelen sprak De Wild, omdat hij de Giel Mobiel had. Toen Beelen hem aan de lijn kreeg, plaagde hij hem door te zeggen: “Wat doet die tegenwoordig eigenlijk?” De Wild is echter alles behalve in de vergetelheid geraakt: “Die is tegenwoordig de nummer één van de middag.”

Ook Beelen luistert graag naar de marktleider in de middag. “Ik geniet er met volle teugen van. Dat mag ik natuurlijk niet zeggen. Ik schakel de hele tijd tussen Niek en Ruud, maar je gaat zo lekker met Cielke en je hebt zo’n goede tune aan het begin. Die vind ik top, Ruud, mag ik dat even tegen je zeggen?

De Wild: “Je mag van mij alles zeggen. Ik weet niet of je baas er blij van wordt, maar van mij mag je alles zeggen.”

Beelen: “Je gaat lekker, Ruud. Je zit er lekker in, dat is ook wat je door de radio heen hoort.”

De Wild heeft in de meest recente luistercijfers het Radio 538-duo Coen & Sander gepasseerd als de nummer één in de middag.

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen