Özcan Akyol denkt dat stekker uit RTL Late Night gaat

De bekende columnist Özcan Akyol denkt dat per 1 juli 2018 de stekker uit de Humberto Tan-show RTL Late Night gaat. Dat zegt hij in zijn rubriek in de VARAgids. Niet alleen Humberto Tan zelf, maar ook media als De Telegraaf en deskundigen als AT5-directeur  Paul van Gessel vragen zich af of RTL Late Night de zomer overleeft. En Akyol laat nu weten: “Ik vermoed dat de talkshow tot aan de zomer mag doorrommelen, daarna zal de stekker er wel uit worden getrokken.”

Veel mensen verbaast het dat Tan heel 2017 matige kijkcijfers heeft mogen neerzetten op de late avond. Krijgt de presentator een voorkeursbehandeling? “Dat weet ik niet, het zou me niet verbazen, maar ik vind het eigenlijk wel goed – die voorkeursbehandeling.”

Tan heeft in elk geval wel de tijd gekregen om zich te bewijzen, wil Akyol daarmee zeggen. “Ze hebben bij RTL alles geprobeerd om het programma te reanimeren, maar op een of andere manier, God en zijn vriendjes mogen weten waarom, lukt het niet om dezelfde kijkersaantallen als voorheen te halen.”

Het zal dus niet lang meer duren, verwacht Akyol. “Wel zielig, natuurlijk.

Lees ook:
Telegraaf waarschuwt Humberto: ‘Nog tot 1 juli de tijd’ (gisteren, 10 januari)
AT5-directeur vreest voor ontslag Humberto Tan (gisteren, 10 januari)
Humberto weet niet of RTL Late Night doorgaat na juli (20 december 2017)

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen