Telegraaf waarschuwt Humberto: ‘Nog tot 1 juli de tijd’

De datum 1 juli 2018 wordt steeds vaker in verband gebracht met de tv-toekomst van Humberto Tan. Niet alleen begon hij er laatst zelf over in zijn talkshow – de presentator gaf aan geen idee te hebben of hij verder mag na juli – maar ook in de media wordt er steeds vaker gespeculeerd over wat RTL 4 gaat doen na het lopende seizoen van RTL Late Night. Gisteren bijvoorbeeld nog door AT5-directeur Paul van Gessel. Maar ook De Telegraaf wijst zijn lezers vandaag op deze datum.

Na twee weken 5 Jaar Later keert Tan maandagavond terug op de buis met RTL Late Night, misschien wel voor zijn laatste paar maanden. “Tan heeft tot 1 juli de tijd om zijn dagelijkse talkshow uit een waar kijkcijferravijn te tillen“, schrijft De Telegraaf vandaag.

De Dionne Stax-rel blijft Tan achtervolgen. Telegraaf-katern Privé weet dat het privé ook nog niet helemaal lekker gaat met de RTL 4-ster, omdat hij nog regelmatig wordt gezien bij zijn vrijgezellenappartementje. “Honderd procent thuis is Humberto nog steeds niet!

Bovendien is de Privé er, net als de Story drie weken geleden, achter gekomen dat Tan zijn olympische schnabbels is kwijtgeraakt én dat stoelenfabrikant Prominent hem niet meer in zijn folders zet.

De instorting van de vermeende vreemdganger Tan is al met al nog steeds niet voorbij, constateert Privé. “Langzaam wordt duidelijk dat Humberto meer schnabbels aan het kwijtraken is.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen