Nick & Simon blazen Sing It nieuw leven in op SBS 6

Nick & Simon blazen de muzikale tv-show Sing It! nieuw leven in op SBS 6. Het programma is vanaf 22 april te zien op de zondagavond van de zender. Dat heeft het station vandaag laten weten. Sing It, een productie van Talpa, was in 2010 eenmalig te zien op Valentijnsdag bij RTL 4 en trok toen een magere 665.000 kijkers. Een jaar later werd bekend dat de show terug zou keren op SBS 6, maar nu gaat het er dan echt van komen. Nick & Simon gaan niet alleen presenteren, maar ook zingen.

Sing It is een feelgood-show waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega’s. “Namelijk met een speciaal geschreven lied! Kunnen de boodschappers zelf zingen? Dan mag dat uiteraard, maar ze mogen dit ook overlaten aan presentatoren Nick & Simon of aan een andere favoriete artiest“, legt een woordvoerder uit.

SBS 6 hoopt hiermee de menselijke interactie een impuls te geven. “In deze tijden waarin iedereen vooral digitaal met elkaar communiceert brengen we in Sing It! boodschappen over op de ‘ouderwetse’ manier: van mens tot mens.”

Iedereen die een ‘positieve, grappige, gekke of onverwachte boodschap’ voor iemand anders heeft kan zich aanmelden voor Sing It. “Wanneer je je ouders bijvoorbeeld wil vertellen dat ze opa en oma worden, als je je ex-geliefde terug wil, of als je met het hele bedrijf een collega wil steunen; alles kan.”

Het programma is vanaf 22 april elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen