Na Mattie Valk nu ook Igmar Felicia in RTL Boulevard

Qmusic-dj Mattie Valk is al geruime tijd een van de gezichten van RTL Boulevard, maar ook zijn radiocollega Igmar Felicia (de opvolger van Wietze de Jager) treedt nu toe tot de showrubriek. Hij debuteerde zondag als muziekdeskundige. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Radio-dj’s doen het over het algemeen goed als pratende hoofden op televisie. Zo wordt ook 538-dj Frank Dane goed verdragen door de Boulevard-kijker, die al langere tijd klaagt over egocentrische presentatoren.

Met een programma vol haantjes lijkt een vrouw aan het roer van de showrubriek, zoals dit weekend Nicolette Kluijver, een stuk beter te werken. Ze wisselt de weekend-Boulevard af met Miljuschka Witzenhausen, die maar beter weer kan verhuizen naar 24Kitchen, en de als kil bekend staande Bridget Maasland.

Doordeweeks is Beau van Erven Dorens de meest geliefde Boulevard-presentator. Zijn collega Ruben Nicolai is volgens veel kijkers totaal geen tv-persoonlijkheid en ook Peter van der Vorst is niet bepaald een kijkersmagneet.

Het is niet duidelijk of Igmar Felicia vaker terugkeert als deskundige in Boulevard, maar de goedlachse dj heeft er in elk geval van genoten, zo laat hij weten op Instagram.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen