Merel Westrik boos op Antoin: ‘Doe het lekker zelf!’

De samenwerking tussen het Half Acht Nieuws-duo Antoin Peeters en Merel Westrik is over het algemeen goed, maar er zijn ook dagen dat ze met elkaar in de clinch liggen. Dat vertelt de presentatrice in KRO Magazine. Het is niet altijd leuk op de redactievloer van RTL Nieuws. “We schrijven zelf onze presentatieteksten en leveren dan commentaar op elkaar. Dat is niet altijd leuk. Als ik op een tekst heb zitten zwoegen die Antoin nog steeds te ingewikkeld vindt, roep ik wel eens: ‘Doe het lekker zelf!’

Het is vervelend als iemand in je teksten zit te morrelen, vindt Westrik. “Het is nooit fijn als iemand in je teksten zit, maar we hebben alle vertrouwen in elkaar. We kunnen dan ook nog toegeven dat het beter is geworden.

Verder is de samenwerking goed. “Heel goed, we hebben net ons tweejarig jubileum gevierd! Ik begon drie jaar geleden als groentje naast Rick Nieman, die er al bijna twintig jaar werkte. Hij was ontzettend ervaren. In het begin was dat redelijk imponerend, al ging dat er snel af.

Het was heel prettig werken met Rick, maar met Antoin voelt het iets gelijkwaardiger. Inmiddels zijn wij goed op elkaar ingespeeld. We kunnen ontzettend lachen, maar ook heel serieus aan het werk zijn.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen