Meeste Omroep MAX-kijkers hebben geen seks meer

Geplaatst op Thu 18 Jan 2018 om 9:40

Maar liefst 53 procent van de leden van het opiniepanel van Omroep MAX heeft geen seks meer. Veel bejaarden vinden dat helemaal prima, maar ruim een kwart geeft zijn seksleven een 1. Dat blijkt uit onderzoek van Hallo Nederland, de Editie NL-kopie van MAX. De omroep wilde wel eens weten hoe vaak zijn doelgroep nog seks heeft en liet daarom een onderzoek uitvoeren. “60 procent van de respondenten geeft aan tevreden te zijn over het seksleven, zélfs als dit niet of nauwelijks meer bestaat.

Er zijn ook MAX-kijkers die nog wel seks hebben. “11 procent van de ondervraagden heeft nog minimaal één keer per week seks.”

Van de 26 procent van de ondervraagden die zijn seksleven het cijfer 1 geeft, klagen de meesten over een afnemend libido en gezondheidsklachten. “5 procent van de ondervraagden werkt aan het libido door gebruik te maken van hulpmiddelen, zoals libidoverhogende medicatie.”

De MAX-kijkers hebben overigens wel allerlei alternatieven voor seks. “Onder andere kussen, knuffelen en hand-in-hand lopen blijken voor velen een goede vervanging voor seks.”

Verreweg de meeste respondenten (78 procent) zijn onvoorwaardelijk trouw aan hun partner. Uit het onderzoek blijkt echter ook dat sommige 50-plussers ‘wel eens een deurtje verder kijken of hebben gekeken’.

Foto: Hans Vink, MAX
10 Reacties op “Meeste Omroep MAX-kijkers hebben geen seks meer”


 1. burgos

  Nou….o.k

 2. tiny

  Nou lekker belangrijk En nu ????

 3. Johan

  Dat kan ik me voorstellen.
  Heb je eenmaal Martine gezien, hoef je de rest van je leven geen seks meer.

 4. op naar vrijdagavond ,20.30 ...RTL7

  en wat zijn de cijfers van KASSA ??? [vara]
  en die ouwe zooi bij pauw en jinek aan tafel,
  en de bezoekers van musea, /
  en kunstveilingen ???

  heel interessant

 5. Grumpy

  “zoals Omroep MAX-baas Jan Slagter naar verluidt met SP-leider Lilian Marijnissen deed”… een persoonlijke observatie van MC?

 6. Bas

  Lekker belangrijk .

 7. anonymous

  Hun presentators ook niet.

 8. Peter

  Talpa medewerkers hebben ook geen seks meer. Die komen niet meer thuis.

 9. Peter

  Want bij Talpa zit je tot 3 uur s nachts en om 9 uur begint de werkdag weer.

 10. SOLANGE

  lekker belangrijk zeg pffffffff

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.