Martien uit Ik Vertrek wilde First Dates-gastheer worden

De excentrieke Ik Vertrek-kandidaat Martien Meiland had het leuk gevonden om gastheer te worden van het NPO 3-programma First Dates. Dat vertelt hij in gesprek met de Party. De rol van gastheer is uiteindelijk naar Sergio Vyent gegaan, die veel succes boekt met zijn hartelijke voorkomen. “Er was daar al iemand voor gevonden. Er is mij toen nog wel gevraagd om mee te doen. Dat doe ik dan weer niet, heb ik daarop aan de programmamakers laten weten“, zegt Meiland.

Is meedoen aan Expeditie Robinson niets voor hem? “Ik kan toch niet dertig dagen lang geen vrijdagmiddagfilmpje meer op Facebook plaatsen? Er staan op de pagina van cadeauwinkel MAR10 tal van video’s met inspiratietips waarvoor geldt dat er al meer dan 20.000 keer naar gekeken is.”

Bij het BN’er-schap hoort ook openhartigheid over zijn privéleven. Hij heeft nog geen man. “Ik heb er nu geen zin meer in om uit de kleren te gaan, al dat gedoe te moeten ondergaan. Daarnaast heb ik ook niet zo’n hoog libido. Ik ben geen man die twee of drie keer per dag behoefte aan seks heeft.”

Vorig jaar verkende hij nog de mogelijkheid tot een relatie met een meneer. “Ik heb toen iemand ontmoet, waarna ik door hem werd uitgenodigd om samen naar de bingo te gaan. Het is met deze persoon uiteindelijk echter nooit iets serieus geworden.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen