Anita Witzier heeft geen last van dorpsgenoot Gordon

RTL 4-ster Gordon staat bekend als een echte ruziemaker. Toch heeft NPO 1-ster Anita Witzier geen last van haar dorpsgenoot. Sterker nog: ze geniet van zijn koffiezaak Blushing. Dat vertelt ze in gesprek met de Party. Net als Gordon woont Witzier in het rijke dorpje Blaricum. “Hoe het is om bij Gordon in het dorp te wonen? Nou, we hebben geen last van elkaar, haha. Zonder gekheid: ik beleef buitengewoon veel plezier aan hem vanwege zijn koffieconcept Blushing“, legt ze uit.

Witzier komt heel vaak bij Blushing in Blaricum. “Ik ben vaste klant en een goeie ook. Hij schenkt fantastische koffie, ik durf wel te zeggen: de lekkerste koffie van Nederland.”

Ze volgt de ontwikkelingen van Gordon en zijn Blushing-imperium op de voet. “Binnenkort opent hij zijn vierde zaak, die een drive-through wordt. De komende vijf jaar gaat hij 26 nieuwe zaken openen.”

Je kunt bij Blushing niet alleen koffie drinken, maar ook lunchen. “De lunches spelen in op trends met havermelk en soja, zonder dat het geitenwollensokkenachtig wordt.”

Gordon is dus een dorpsgenoot met benefits. Ik wou dat ik zo gedreven was!

Foto: KRO-NCRV, Wessel de Groot

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen