Lieke van Lexmond vond Idols niet zo goed meer

Lieke van Lexmond is er niet zo rouwig om dat Idols voorlopig niet meer terugkeert op de buis. Dat heeft de presentatrice, die het programma samen met Ruben Nicolai aan elkaar praatte, gezegd op 100% NL. Jurylid Jamai Loman vertelde onlangs op de radio dat Idols in de koelkast is gezet vanwege de tegenvallende kijkcijfers en dat is volgens Van Lexmond maar goed ook. “Als ik heel eerlijk ben vond ik de koek wel een beetje op. Ik vond het niet meer heel sterk“, zegt ze.

We moeten Idols herinneren zoals het ooit was, aldus Van Lexmond. “Het is een waanzinnig sterk format en een waanzinnig programma en te gek om te maken, maar ik voelde bij de tweede keer (het tweede seizoen van het nieuwe Idols in 2017, red.) ook wel van: volgens mij hebben we het wel gehad nu.

Het is dus prima dat de show er niet meer is, vindt ze. “Ja, nee, het wordt wel wat minder. Er zijn andere fantastische shows en dan is het ook wel tijd om door te gaan.”

Vanaf vanavond is Van Lexmond weer te zien met de lelijke-mensenshow Lelijke Eendjes. Hierin worden mensen geholpen die er niet uitzien. Ze betalen hun behandeling door deze te laten filmen voor televisie.

Ik heb het geluk dat ik een baan heb waarbij ik dit soort dingen kan betalen zonder dat de mensen het hoeven te zien, maar als je dat niet hebt en je bent super ongelukkig, dan zou ik het toch ook wel doen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen