Leonie ter Braak naast SBS 6 ook aan de slag voor AD

Leonie ter Braak was het vroege opstaan voor WNL’s Goedemorgen Nederland zó zat, dat ze twee weken geleden haar vertrek bekendmaakte: ze gaat aan de slag voor de nieuwe vooravondshow Marktplaats van SBS 6. Maar daarnaast komt ze ook met een videoserie voor AD.nl. Dat meldt de krant vandaag. Vandaag al is de première van De Roze Hel, een openhartige serie over alles wat we liever niet willen weten over het ouderschap, met bekende en onbekende ouders.

In de serie die Ter Braak maakt voor AD.nl praat ze met BN’ers over het ouderschap. Onder anderen Chantal Janzen, Paul de Leeuw en Bobbi Eden komen aan het woord.

Ter Braak: “Ik wil op een humoristische, eerlijke wijze de verhalen vertellen die je liever niet hoort over het ouderschap. Een tv-programma was er nog níet over, daarom wilde ik dit maken. Niet om een taboe te doorbreken, want dat hebben anderen al gedaan.

Sterker, mijn generatie wil nog weleens klagen over hoe moeilijk we het hebben. Daar wil ik ook meer over weten: waarom doen wij dat?

De wekelijkse serie is vanaf vandaag te zien op AD.nl en de regionale titels. U kunt deze daarna elke zaterdag bekijken op www.ad.nl/derozehel.

Foto: Jean Pierre Jans, AD-persbericht

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen