Leonie ter Braak naast SBS 6 ook aan de slag voor AD

Geplaatst op Fri 19 Jan 2018 om 13:45

Leonie ter Braak was het vroege opstaan voor WNL’s Goedemorgen Nederland zó zat, dat ze twee weken geleden haar vertrek bekendmaakte: ze gaat aan de slag voor de nieuwe vooravondshow Marktplaats van SBS 6. Maar daarnaast komt ze ook met een videoserie voor AD.nl. Dat meldt de krant vandaag. Vandaag al is de première van De Roze Hel, een openhartige serie over alles wat we liever niet willen weten over het ouderschap, met bekende en onbekende ouders.

In de serie die Ter Braak maakt voor AD.nl praat ze met BN’ers over het ouderschap. Onder anderen Chantal Janzen, Paul de Leeuw en Bobbi Eden komen aan het woord.

Ter Braak: “Ik wil op een humoristische, eerlijke wijze de verhalen vertellen die je liever niet hoort over het ouderschap. Een tv-programma was er nog níet over, daarom wilde ik dit maken. Niet om een taboe te doorbreken, want dat hebben anderen al gedaan.

Sterker, mijn generatie wil nog weleens klagen over hoe moeilijk we het hebben. Daar wil ik ook meer over weten: waarom doen wij dat?

De wekelijkse serie is vanaf vandaag te zien op AD.nl en de regionale titels. U kunt deze daarna elke zaterdag bekijken op www.ad.nl/derozehel.

Foto: Jean Pierre Jans, AD-persbericht
6 Reacties op “Leonie ter Braak naast SBS 6 ook aan de slag voor AD”


 1. NPO SBS RTL 24KITCHEN FAN

  Dat programma is ook zo weer van de buis SBS kennende

 2. Chiel

  Nou, dat programma was er al wel. Bij rtl. Oa met Isa Hoes en Antonie Kamerling als een van de bn-ers.

 3. Michiel

  @ Chiel
  Gelukkig is die Kamerling dood.

 4. Rick

  Jammer. Ik vind Leonie een frisse verschijning. Lekker bij WNL of NPO moeten blijven. Wat ziet iedereen toch in die flutzender van John de Mol?

 5. michiel is een L U L

  Domme L U L

 6. ruben

  NPO, laat nooit meer een kranten kop zien van welke krant dan ook tijdens jullie uitzending elke morgen.

  Ik heb gehoord dat bladen vragen om hun krant te laten zien op tv.

  Niet meer doen is toch reclame voor de krant…

  1 dame verteld dat ze daarvoor wordt beloond.

  nep nieuws en nep respons komt elke dag voor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.