Ellie Lust in tv-show op pad met internationale collega’s

Ellie Lust, bekend van Opsporing Verzocht en Wie is de Mol, krijgt een eigen programma op NPO 1 waarin ze op pad gaat met internationale collega’s. De eerste aflevering van Ellie op Patrouille is op 27 februari, direct na Opsporing Verzocht. Dat heeft de Avrotros laten weten. Lust verruilt de vertrouwde straten van Amsterdam voor die van Colombia, Kenia, Israël, Dubai, Albanië en San Francisco. Niet als toeschouwer, maar als agent voegt ze zich bij de politieteams aldaar.

In een lokaal uniform, met open vizier en bewapend met een goede dosis Amsterdamse lef geeft Lust een uniek kijkje in de wereld van buitenlandse politiekorpsen, zegt een woordvoerder van Abrotros.

Het levert volgens de omroep spannende tv op. “Het ene moment overwint Ellie haar angst in een politiehelikopter en op het andere moment doet ze met haar team een inval in een overvol drugspand. En dan zit ze in Dubai opeens in de meest luxe politiewagen ter wereld; een heuse McLaren.”

In elke aflevering van Ellie op Patrouille staat een ander land of stad en thema centraal. Zo duikt ze in Colombia in de wereld van de drugshandel, ziet ze in Kenia de schrijnende problematiek rondom kinderprostitutie en spreekt ze in San Francisco met een aantal van de vele daklozen in de stad.

Ellie Lust over het nieuwe programma: “Het was een geweldige kans voor mij om mee te mogen draaien met mijn collega’s in het buitenland. Ik heb veel gezien en meegemaakt. Veel ook dat ik in mijn politiecarrière hier nog nooit heb gezien. Het is prachtig om de kijker daarin mee te mogen nemen.”

Onderstaand ziet u alvast de trailer van Ellie op Patrouille:

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen