Ellie Lust in tv-show op pad met internationale collega’s

Geplaatst op Fri 19 Jan 2018 om 13:24

Ellie Lust, bekend van Opsporing Verzocht en Wie is de Mol, krijgt een eigen programma op NPO 1 waarin ze op pad gaat met internationale collega’s. De eerste aflevering van Ellie op Patrouille is op 27 februari, direct na Opsporing Verzocht. Dat heeft de Avrotros laten weten. Lust verruilt de vertrouwde straten van Amsterdam voor die van Colombia, Kenia, Israël, Dubai, Albanië en San Francisco. Niet als toeschouwer, maar als agent voegt ze zich bij de politieteams aldaar.

In een lokaal uniform, met open vizier en bewapend met een goede dosis Amsterdamse lef geeft Lust een uniek kijkje in de wereld van buitenlandse politiekorpsen, zegt een woordvoerder van Abrotros.

Het levert volgens de omroep spannende tv op. “Het ene moment overwint Ellie haar angst in een politiehelikopter en op het andere moment doet ze met haar team een inval in een overvol drugspand. En dan zit ze in Dubai opeens in de meest luxe politiewagen ter wereld; een heuse McLaren.”

In elke aflevering van Ellie op Patrouille staat een ander land of stad en thema centraal. Zo duikt ze in Colombia in de wereld van de drugshandel, ziet ze in Kenia de schrijnende problematiek rondom kinderprostitutie en spreekt ze in San Francisco met een aantal van de vele daklozen in de stad.

Ellie Lust over het nieuwe programma: “Het was een geweldige kans voor mij om mee te mogen draaien met mijn collega’s in het buitenland. Ik heb veel gezien en meegemaakt. Veel ook dat ik in mijn politiecarrière hier nog nooit heb gezien. Het is prachtig om de kijker daarin mee te mogen nemen.”

Onderstaand ziet u alvast de trailer van Ellie op Patrouille:

Foto: Avrotros
23 Reacties op “Ellie Lust in tv-show op pad met internationale collega’s”


 1. Ari Gold

  Slim, Ellie ligt goed bij de kijkers van NPO1, gaat een hit worden…

 2. Huib

  Ze is zo dom. ” Nee, ik zou nooit politieke uitspraken doen gezien mijn functie, maar……ik zou nooit PVV stemmen.

 3. Vincent van Calderen

  Ongelofelijk dat dit allemaal maar kan. Iedereen die 2x met z’n kop op tv is geweest meent dat-ie de nieuwe Fred Emmer is.

 4. Huib

  Ik heb een dikke kenke.rbek.

 5. Raul

  Verder alles goed Huib?

 6. Erik

  Klaas Wiltink had nog iets sympathieks. Bij deze vrouw heb ik altijd het idee dat ze wil laten zien dat ze een mannetje is.

 7. WTF

  Weer lekker de anonimiteit in zou ik aanraden.

 8. Sandra

  De trailer ziet er goed uit!

 9. Mink Vaillant

  Ik snap niet dat haar werkgever haar vrij laat om aan de gekste programma’s mee te doen. Zo gaan we de Nederlandse politie toch nooit serieus nemen? Komt bij dat Ellie een nare, chagrijnige uitstraling heeft. Prima met een pet op, maar liever niet op tv.

 10. Ron

  Jammer dat ze geen woordvoerder meer is van de Amsterdamse politie. Was te verwachten dat ze na WIDM meer TV zou gaan maken. Ze kan dit wel want ze kan zaken goed en begrijpelijk duiden voor een buitenstaander.

 11. juffrouw jannie

  mij ontgaat meestal de lust maar zit niet in de lesbische sector, dat scheelt.

  Vind dat ze zich iets te graag profileert als bnn er

 12. jaja

  Ze krijgt alleen maar een eigen programma omdat ze lesbisch is en bij de politie zit

 13. Michiel

  Reisburo NPO.

 14. sjors van de rebellenclub

  ellie in Dubai ???
  en word dat zonder kopdoek ????
  wees een vrouw, en loop niet met zo.n ding op de kop als maxima en beatrix,

 15. ikke

  Goh weer een schoolreisje bij de NPO. Wat orgineel weer.

 16. Kamikaze

  @sjors van de rebellenclub

  Jij vindt zeker ook dat vrouwen in Nederland niet met hoofddoek op mogen lopen?

 17. Hermien

  Totaal niet geïnteresseerd in deze oude vooringenomen politiepot. Sowieso ben ik mijn vertrouwen in de politie kwijt, het is een grote zooi.. Ze zijn er niet als je ze nodig hebt, aangifte doen wordt ontmoedigd, de wijkagent zie je nooit in de wijk en ze lossen geen misdrijven op. Wat een poppenkast.

 18. erfgooier

  Wordt topprogramma met topvrouw Ellie!!!!

 19. Birdwatcher

  @Kamikaze: verbieden kun je niet maar ook ik zie ze liever niet op straat. Het is geen Mekka hier.

 20. A.Zijn

  Harsesvaatdoeken horen niet thuis in het westen.

 21. achtmet

  Ellie ik vind je top !

 22. Jahbah

  Ik snap niet dat zij als gezicht van de politie in NL zoveel programma’s mag maken en overal mag komen opdraven. Ze wil zo graag BN’er spelen, je kan haar toch niet meer serieus nemen? Net als die Rogier uit Gordon gaat trouwen. Iets te graag op de voorgrond, maar te gewoontjes.

  Bovendien heeft ze een zure uitstraling, meer gemaakt voor radio.

 23. anonymous

  Deze vrouw is verschrikkelijk, zit totaal geen warmte in.
  IJskonijn.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.