Kijkcijferrecord voor 5 Uur Live: 601.000 kijkers

Het RTL 4-programma 5 Uur Live heeft op Nieuwjaarsdag een kijkcijferrecord genoteerd. Er keken 601.000 mensen (17 procent) naar de vijf-uurshow en daarmee is het de meest bekeken aflevering ooit. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De eerste aflevering van 2018 was de laatste aflevering met één van de gezellige Koffietijd-dames als presentatrice, namelijk Quinty Trustfull; de Postcode Loterij-show wordt vanaf vandaag overgenomen door Daphne Bunskoek.

5 Uur Live scoorde mede zo goed omdat concurrent Tijd voor MAX geen uitzending had én omdat in het programma de winnende postcode van de nieuwjaarsprijs van de Postcode Loterij bekend werd gemaakt. Aan tafel zaten Jody Bernal en iemand van de NOS.

Trustfull is trots op het kijkcijferrecord. “Volle bak aan het nagenieten. Wat een dag! Vier live shows op één dag en het kijkcijferrecord met 5 Uur Live van 601.000!! Gewoon in de top 25! En dat op mijn laatste uitzending.

Nu richt Trustfull zich weer volledig op Koffietijd. “Aanstaande donderdag en vrijdag zenden we Koffietijd uit vanaf Eastermar! Super leuk, dus Friesland, we komen eraan 🎉🙌🏻.

Vandaag is Trustfull niet aan het werk, omdat ze haar kerstboom op gaat ruimen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen