Juf Ank loopt niet warm voor Johan Derksen

Ilse Warringa, de actrice achter het razend populaire personage Juf Ank uit De Luizenmoeder, loopt niet heel warm voor een optreden in de RTL 7-hitshow Voetbal Inside. Dat heeft ze laten blijken in 5 Uur Live. De mannen van Voetbal Inside zijn wel gecharmeerd van haar politiek-incorrecteserie en zouden de hoofdrolspeelster graag eens aan tafel hebben. Johan Derksen: “Het is op het ogenblik zo: je moet Voetbal Inside kijken en De Luizenmoeder, dan kruip je over de grond van het lachen.”

Ook Warringa heeft meegekregen dat de mannen van VI haar wel aan tafel willen hebben. “Ja, ik geloof het wel. Of ik het ga doen? Nou, ach. Ik zit hier al!“, zei ze, wijzend op 5 Uur Live.

Collega-actrice Jennifer Hoffman: “Het was het één of het ander.”

5 Uur Live-ster Daphne Bunskoek: “Je moet Johan Derksen ook iets te verlangen geven.”

De Luizenmoeder wordt veelgeprezen omdat de serie zo politiek incorrect is in politiek correcte tijden als deze. De serie trekt volgens tv-kenner Angela de Jong een lange neus naar de Sylvana Simonsen en Sunny Bergmannen van deze wereld. Juist die dames zijn de aartsvijanden van Derksen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen