Fabienne de Vries gaat radiomaken voor online zender

Fabienne de Vries keert terug in de media. Ze verzorgt vanaf morgen de presentatie van het programma Let’s Talk Business op de online zakenzender New Business Radio. Dat heeft moederbedrijf YPCA De Radiofabriek laten weten. De Vries, die de presentatie afwisselt met andere dj’s als Rick van Velthuysen, vindt het leuk om terug te keren met een radioprogramma. “Oude liefde roest niet zeggen ze weleens en dat geldt ook voor mijn liefde voor radio maken!“, zo laat de presentatrice weten.

Ze vervolgt: “Ik heb enorm veel zin om bij New Business Radio aan de slag te gaan en hiermee mijn huidige werkomgeving, de zakelijke markt, weer te combineren met media. Nadat ik met presentatie en coaching de zakelijk markt in ben gegaan, ga ik nu ook weer vanuit de zakelijke markt (radio) presenteren. De cirkel is voor mij dus weer rond!

Lars Schotanus, directeur van YPCA De Radiofabriek, is trots op het binnenhalen van De Vries. “Voor ons is de komst van Fabienne weer een mooie stap in de verdere ontwikkeling van New Business Radio, maar zeker ook voor onze gehele Radiofabriek. Onlineradio wordt volwassen!

Voor mij persoonlijk is de komst van Fabienne ook nog eens een weerzien met een oud-collega, waarmee ik samen de beginjaren van TV zender The Music Factory (TMF) heb mogen meemaken. Leuk dus, dat we ruim 20 jaar later opnieuw gaan samenwerken!

New Business Radio is onder meer te beluisteren via www.newbusinessradio.nl/player, TuneIn en www.onlineradio.nl. De zender is onderdeel van YPCA De Radiofabriek, waar ook Traffic Radio en ALLsportsradio onder vallen.

Foto: YPCA, De Radiofabriek

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen