Johan Derksen: ‘Erland moet Humberto terugfluiten’

RTL 7-ster Johan Derksen vindt dat RTL’s tv-baas Erland Galjaard late-avondster Humberto Tan op zijn plek moet zetten. Dat zegt de Voetbal Inside-analyticus in gesprek met De Telegraaf. Het is algemeen bekend dat Humberto Tan niet verzot is op de mannen van Voetbal Inside, maar Derksen vindt het van de zotten dat hij daarom weigert om Wilfred Genee te ontvangen in RTL Late Night. Daarom zit Genee in de late talkshow van NPO 1 als hij ergens mee in het nieuws is.

Derksen vindt Tan ongelooflijk kinderachtig. “Wilfred werd Presentator van het Jaar en Humberto Tan wilde hem niet in de uitzending hebben omdat ik weleens iets onaardigs over die jongen heb geroepen. Zat Wilfred ’s avonds bij Jeroen Pauw op Nederland 1.

Dit kan gewoon niet, en er is niemand die ingrijpt, aldus Derksen. “Ik begrijp niet dat RTL-baas Erland Galjaard dan niet ingrijpt en tegen Humberto zegt: ‘Doe jij snel een beetje normaal, zeg.‘”

Zijn ongezouten mening, óók over RTL, uit Derksen eveneens in Voetbal Inside. Is dat niet een beetje not done? “Zal best, maar daar houd ik geen rekening mee. Ik rij niet dat kolere-eind van Drenthe naar Hilversum om mijn mening in te slikken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen