EO-Tijs: ‘Heeft Marieke Elsinga vaker seks dan ik?!’

Geplaatst op Sun 21 Jan 2018 om 9:00

EO-presentator Tijs van den Brink kan zich niet voorstellen dat iemand die in een relatie zit, zoals hijzelf, minder vaak seks heeft dan iemand die single is, zoals Marieke Elsinga. Dat schrijft hij op de Radio 1-site. Van den Brink las dinsdag in de krant dat singles seksueel actiever zijn dan mensen met een vaste relatie. “Ik ben natuurlijk een ouderwetse man, maar dat ook mensen zonder relatie wel eens seks hebben was mij niet ontgaan. Maar vaker dan mensen MET een relatie? Hoe dan? Wanneer dan?

Het is gewoon ongeloofwaardig, aldus Van den Brink. “Ik haalde me alle singles uit mijn omgeving voor de geest en realiseerde me ineens dat deze mensen dus vaker seks hebben dan mensen in mijn omgeving met een relatie. Zo had ik ze nog nooit bekeken.”

Hij vervolgt: “Mark Rutte, Geraldine Kemper en Marieke Elsinga, ze zijn (als ze tenminste nog single zijn) gemiddeld vaker seksueel actief dan mensen met een partner. Natuurlijk, ik weet ook dan Tinder en aanverwante apps bestaan, maar dat het zo’n vlucht gehad genomen was mij echt ontgaan.”

Tot Van den Brinks geruststelling is iedereen op zijn redactie net zo vrooms als hij. “Toen ik er tijdens de redactievergadering van Dit is de Dag een onderwerp van probeerde te maken, vonden (gelukkig) ook jongere collega’s het een merkwaardig bericht.”

Daten is heel hard werken“, zei een collega van Van den Brink. “Als je dat vaker dan drie keer per maand echt voor elkaar wilt krijgen, ben je daar full-time mee bezig. Deze singles moeten allemaal werkloos zijn!

Het is niet bekend of de andere presentatoren van de EO ook zo wereldvreemd zijn.

De volledige column van Tijs van den Brink kunt u lezen op de Radio 1-site.

Foto: EO
17 Reacties op “EO-Tijs: ‘Heeft Marieke Elsinga vaker seks dan ik?!’”


 1. Bassie

  Man van de wereld die Tijs….

 2. A.Zijn

  @Bassie
  Anders jij wel.

 3. Sonja Kaal

  “maar dat het zo’n vlucht gehad genomen was mij echt ontgaan”

  Naïeve Tijsje. Dit was altijd al zo.

 4. Wijskijker

  Marieke – Paardenkop – Elsinga staat volgens mij al jaren droog.

 5. Wollter

  Sinds ik een relatie heb, heb ik meer seks. Tijs heeft gelijk.

 6. dirk

  Zou er iemand wel sex met Thijs willen.

 7. Sebas

  “EO-presentator Tijs van den Brink kan zich niet voorstellen dat iemand die in een relatie zit, zoals hijzelf, vaker seks heeft dan iemand die single is, zoals Marieke Elsinga.”

  Hij zegt toch juist het tegenovergestelde?

 8. Jeffrey

  Die Galjaard zal er wel weer mee stoeien. Iedereen die het maar normaal vind, dat zo’n Marieke uit het niets constant in beeld is. De vrouwelijke Ronald Molendijk.

 9. Gerard

  Natuurlijk heeft die Marieke meer seks dan Thijs!!! Die Marieke neukt zich echt helemaal omhoog. Het pijpsletje van RTL wordt ze al genoemd…

  Die is nu inderdaad ineens overal in beeld, met haar achterbakse paardenhoofd

 10. Frederik de Groot

  Die singles die almaar seks zouden hebben? Ik geloof er niets van. Net wat Tijs zegt, dan moet je de hele tijd op zoek gaan en ook niet kieskeurig zijn. Elke willekeurige vent die wat verveeld aan de bar hangt, wil wel met een vrouw mee naar huis hoor. Maar of je dat zo fijn moet vinden?
  En ja, Marieke, wat zal ik ervan zeggen. Inderdaad zo uit het niets zie ik haar almaar op de buis voorbij komen en ik kan maar niet aan haar wennen. Maar misschien, nu ze een RTL-BNer is geworden heeft ze meer keus in het aantal gegadigden die met haar willen stoeien?
  En wereldvreemd is Tijs niet, ik denk dat in grote delen van Nederland ( jazeker, ons lang bestaat niet alleen uit het Amsterdam e.o.) singles grote moeite hebben iemand in hun bed te trekken, elke dag van de week.

 11. Ano Nymous

  Tja als je wereldbeeld beperkt blijft tot een (sprookjes)boek krijg je zulke figuren als Tijs vd Brink. Zo’n engerd als hij die uberhaupt sex heeft is onbegrijpelijk.

 12. Japie

  Thijs mag van Hem alleen maar seks hebben met het doel kinderen te maken.!

 13. Shenkie

  Als konijnen bij de EO en dat de hele tijd met zo’n zalvige grijns…

 14. Bassie

  A.zijn, domme knuppel, snap je de ondertoon niet of gaat het om je naam er onder te krijgen.

 15. jannie

  Als hij denkt dat hij te weinig sex heeft kan hij altijd nog naar de hoeren.

 16. Henk

  Meer bidden voor sex Tijs. Dus niet alleen voor geestelijke nood. En jaloers zijn mag niet volgens de Bijbel.

 17. Rick

  Mediacourant, jullie schrijven om reacties uit te lokken.

  Ik geef Tijs gelijk.

  Jullie lachen je natuurlijk slap dat hier een heel artikel over wordt geschreven.. wat een slechte journalistiek.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.