Robert ten Brink ligt in bed met natte poes

Geplaatst op Fri 19 Jan 2018 om 13:00

Robert ten Brink staat bekend als een propere, schone man, maar in zijn privéleven doet hij soms dingen die mensen niet van hem verwachten. Zo lag hij onlangs in bed met een natte poes. Dat vertelt de RTL 4-ster in zijn column in de Vriendin. Ten Brink schrok zich onlangs het apelazarus toen zijn poes Totti kwijt was. “Door jarenlange kattenervaring weet ik inmiddels dat ze meestal hun weg naar huis terugvinden. Maar toch, het slaapt niet lekker“, geeft hij aan.

Uiteindelijk viel Ten Brink die dag toch in slaap. “Tot ik om half vier wakker werd, omdat Roos in bed stapte met een doorweekt diertje in haar armen dat warm gehouden diende te worden, omdat het bevroren leek.

Totti was weer terug, al was hij wel doorweekt. “Totti was weer in da house. Vanaf dat moment lag ik klaarwakker te luisteren naar het tevreden gespin van het zwarte monster tussen onze hoofden.”

En nu niet zeggen dat dat vies of ongezond of overdreven is, dat weet ik. Maar soms kan het niet anders. Onze kat had liefde en warmte nodig, en troost.”

Foto: RTL
15 Reacties op “Robert ten Brink ligt in bed met natte poes”


 1. Benny-Bjorn A.

  Natte Tosti dus.

 2. Koen

  MC, hou aub op met de zinloze informatie over Robert ten Brink

 3. Meeswel

  Is alles wat die man zegt tegenwoordig nieuws.

 4. Meneer Kaktus

  Als de poes van Virgien bij me in bed ligt, geef ik haar altijd een paar eetlepels zure room en dan ligt ze 5 minuten later heerlijk te spinnen.

 5. Plien

  Lief!

 6. Koen

  @Meeswel, volgens MC wel.

 7. Erik

  Nogmaals neem het Robert niet kwalijk. Het is de media in dit geval MC die er nieuws van maakt en dus discussies probeert uit te lokken. Ik mag Robert wel…sympathiek mens.

 8. Koen

  @Erik, klopt helemaal

 9. 071

  O, O, O, MC, je weet wel weer lezers te trekken hè met zulke kopteksten! Gênant!

 10. Bla bla bla

  Gadverdamme, wat een nare man…altijd al gevonden…en ik ken hem van dichtbij, dus ik heb recht van spreken, al zeg ik het zelf…

 11. Ron

  @Erik: dus dat. En heeft een uitstekende muzieksmaak m.i.

 12. 071

  @Michiel:

  Heb ik jou wat misdaan ofzo? Of ben je met de verkeerde (natte) poes IN bed gestapt?

  En trouwens, het 071-gebied is wel groter hoor dan alleen Leiden, dus je bent te voorbarig door te concluderen dat ik een “LEIDSE kn3us” ben!

  Misschien kom ik wel uit Leiderdorp/Katwijk/Oegstgeest/Noordwijk… óók allemaal 071 !

 13. A.Zijn

  @071 Dat vraag ik mij ook wel eens af wat ik gedaan heb dat mensen van die walgelijke berichten onder mijn naam plaatsen. Het is me een raadsel hoe die mensen hier terechtkomen.

 14. Arie

  Is het niet de poes van zijn vrouw want die zal ook f en toe wel nat zijn

 15. critikast

  Juist omdat Tottiliefde en warmte nodig had naaide ze eruit bij de Ten Brinkjes. Die denken immers alleen maar aan geld en hoe ze zo snel mogelijk weer op tv kunnen komen. Dierenliefde hebben ze nog nooit van gehoord, van de handel in paarden wel….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.