Arjen Lubach schor in opener Zondag Met Lubach

Tv-ster Arjen Lubach had zondag een schorre stem in de seizoensopener van zijn populaire tv-programma Zondag Met Lubach. Dat was te horen op NPO 3. Lubach heeft normaal gesproken geen schorre stem, maar ditmaal sprak hij een hele uitzending lang met een hese stem, vermoedelijk door een infectie aan de bovenste luchtwegen. “Wij zijn na twee maanden weer terug en je denkt misschien meteen: wat is er met de stem van Arjen aan de hand?“, zei hij aan het begin van de uitzending.

Daarna grappend: “Nou, ik ben de afgelopen twee maanden undercover geweest bij het studentencorps. Ik heb geen opnames gemaakt verder, maar het was wel de tijd van mijn leven. Dit dus. Luister hier even doorheen het komende half uur. Het komt allemaal goed.”

Toevallig gaf Lubach een paar dagen voor de uitzending nog aan dat hij niet internationaal wil met Zondag Met Lubach, omdat hij zich in het buitenland niet goed verstaanbaar zou kunnen maken.

Lubach in 5 Uur Live: “Ik zou mijn Engels of welke taal dan ook zo perfect moeten maken dat ik beter word dan die jongens die daar al heel goed zijn én die taal al sinds hun geboorte spreken. Dat is bijna niet te doen. Het lijkt me wel tof, maar het gaat hier hartstikke goed.”

Zondag Met Lubach was met ruim 1,1 miljoen kijkers het vierde programma op prime time. NPO 3 zou voor historische kijkcijfers kunnen zorgen als Zondag Met Lubach vanaf deze week direct na De Luizenmoeder komt te staan. Nu wordt Smeris nog na dat kijkcijferkanon uitgezonden, maar de kijker zapt massaal weg.

Foto: VPRO

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen