Annemieke Schollaardt over rel: ‘Ik geloof in karma’

Haar verbanning naar het weekend van NPO Radio 2 lijkt dj Annemieke Schollaardt tóch wel wat te doen. Na er lang over te hebben gezwegen, laat ze nu weten dat ze gelooft in karma. Dat was te horen op Radio Veronica. Schollaardt verhuisde vorig jaar van 3FM naar Radio 2, waar ze na het vertrek van Rob Stenders de doordeweekse middagshow mocht maken. Hij is nu weer doordeweeks te horen, waardoor zij nu in het weekend zit. Niet leuk, vindt ook Schollaardt.

De dj vindt het allemaal niet zo fijn. “Je wordt ergens vandaan gehaald voor een heel mooi dagslot, van maandag tot en met vrijdag, en op een gegeven moment is dat er niet meer. Dat is niet leuk. Ik moet wel zeggen: er is zo ongelooflijk veel gebeurd vanaf half juli en zo veel gezegd – ik heb het niet vanaf de zijlijn maar vanaf de middenstip bekeken -, dat ik er mee genokt ben.”

Er is heel veel onzin over deze kwestie verteld, meent Schollaardt. “Ik heb er zo veel onzin over gehoord, met mensen die het nodig vinden om erover te gaan twitteren en er persberichten over te gaan schrijven.”

Op een gegeven moment wordt het bijna vermakelijk als je zelf weet hoe het echt zit en je betrokkenen – ook redelijk dichtbij betrokkenen zelfs – ongelooflijke onzin hoort uitkramen, dan denk ik: jongens, ik ga zoveel scoren, al is het een karma-punt, om gewoon mijn snuit erover te houden. Uiteindelijk ga ik het toch wel winnen, dus het is goed.”

Winnen in het algemeen. Ik denk dat ik er uiteindelijk beter uit kom en ik geloof in karma, dus dat komt wel goed.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen