Ajouad El Miloudi: ‘Sandra Schuurhof lijkt op een pony’

KRO-NCRV-gezicht Ajouad El Miloudi vindt dat SBS 6-presentatrice Sandra Schuurhof op een pony lijkt. Dat laat hij weten in de Glossy. El Miloudi geeft in het blad zijn mening over het uiterlijk van een aantal bekende vrouwen en daarbij komt ook de presentatrice van Hart van Nederland aan de beurt. De presentator van De Reünie is totaal niet onder de indruk van haar gezicht. “Sandra vind ik hélemaal niks. Met die pony, ze lijkt wel op een pony. Nee man! Dat vind ik gewoon helemaal niks.

Veel liever kijkt hij naar Chantal Janzen. “Chantal Janzen vind ik een prachtige vrouw. Zij is heel fijntjes en heeft voor een Nederlandse vrouw exotische rondingen. Chantal heeft een mooi lichaam. Eigenlijk val ik niet snel op blonde vrouwen. Maar ze hoeven niet per se Marrokaans te zijn. Mijn vriendinnen zijn meestal een beetje exotisch. Zoals Pocahontas.”

En Yolanthe-Sneijder Cabau dan? “Nee, die vind ik dan weer te gemaakt. En dat heeft Chantal dus op de een of andere manier weer niet, want zij is glamoureus, maar niet plastic fantastic ofzo. Chantal heeft iets puurs. Ik vind Yolanthe gemaakt met al die dingetjes in haar gezicht; daar hou ik niet van. Van die filters en botox, dat is niet mijn ding.”

Dan komen twee KRO-NCRV-collega’s aan bod. “Eva Jinek vind ik een mooie vrouw. Ja, ook weer blond. En een wat oudere vrouw, maar écht heel mooi, is Anita Witzier.”

Wie zijn eigenlijk zijn voorbeelden? “Paul de Leeuw bewonder ik. Qua serieuze interviewtechnieken vind ik Jeroen Pauw echt heel goed. En bij de vrouwen is voor mij een voorbeeld, een inspirator, en een soort mentor, altijd Anita Witzier geweest. Ik vind haar echt een van de beste vrouwen ever op tv. Eva Jinek is ook buitengewoon goed.

Er zijn ook tv-sterren die hij vreselijk vindt. “Rutger Castricum vind ik een irritant figuur. En o ja, Patty Brard. Zij is fucking snel op haar teentjes getrapt. Ze kan echt niks hebben en voor iemand die zo lang in de media zit, vind ik dat best wel heel bijzonder en opmerkelijk.”

Overigens hebben alle genoemde dames flinke pech, want Ajouad El Miloudi wil ze helemaal niet hebben. Ze maken zich namelijk allen schuldig aan alcoholgebruik.

Foto: KRO-NCRV, Stijn Ghijsen

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen