Volkskrant-primeur: Thierry Baudet heeft nieuwe liefde

Geplaatst op Sun 24 Dec 2017 om 11:23

Thierry Baudet is een beetje de Gordon van Den Haag. Hij is kort na zijn laatste relatiebreuk alweer hevig verliefd. Die primeur heeft de Volkskrant dit weekend. De Volkskrant heeft een uitgebreid kerstinterview met de populaire leider van Forum voor Democratie. De Volkskrant vraagt Baudet recht op de man af of hij nu een vriendin heeft. “Ik zie iemand, ja“, antwoordt de politiek leider. “Mijn huidige vriendin is hier als kind van asielzoekers geboren. Gevlucht voor religieuze fanatici.

Het gaat om een dame van Iraanse afkomst. “Ik heb ongelooflijk veel respect voor haar. Dat is een voorbeeld van iemand die wél de westerse manier van leven omarmt. Die het tegenovergestelde doet van wat veel migranten doen: ik ben ergens vandaan gekomen waar het niet leuk was en dat komt door de ideeën die daar heersten, dus die ga ik niet overnemen.”

Baudet wil ‘niet te veel uitweiden over haar’, al wil hij nog wel kwijt dat ze het lastig vindt om zijn roman te lezen, omdat ze het gevoel heeft dat ze daarin wordt geconfronteerd met zijn ex-vriendinnen.

En ex-vriendinnen heeft hij veel, heel veel. “Ik ben het tegenovergestelde van een misogyn“, zegt hij vrolijk.

Waarom heeft hij elk seizoen een nieuwe vriendin? “Het is mij niet gelukt iemand fascinerend te blijven vinden, terwijl ikzelf, en mijn leven snel veranderden.

Baudet heeft behoefte aan ‘versmelting, intensiteit’. “Die je hebt in het begin, waarin alles nieuw is: elkaars lichaam ontdekken, elkaars levensverhaal vertellen. Dat vind ik zo interessant, zo bijzonder. Dat wil ik eigenlijk altijd wel.

In de zomer had Baudet nog een andere vriendin. Toen onthulde hij in de Story dat hij speciaal voor zijn nieuwe liefde was gestopt met masturberen. “Omdat ik haar daar tekort mee zou doen.

Het grote Volkskrant-interview met Thierry Baudet kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
19 Reacties op “Volkskrant-primeur: Thierry Baudet heeft nieuwe liefde”


 1. iq10

  ben een aanhanger van baudet,
  maar dat laatste hoef ik echt niet te weten
  ,thierry moet nog leren en niet te naïef te zijn,
  journalisten maken van een mug een olifant,
  en wat is er leuker dan baudet in de z.ik te zetten?
  voor die linkse flutkrantjes,
  thierry,,blijf op je hoede,
  en hou sommige dingen prive ,ook beter voor je vriendin,
  wij hoeven echt niet je bedgeheimen te weten,

 2. Hohoho

  merry christmas…🎅

 3. Theo

  Baudet; doet alsof ie slim is met al z’n dure woorden…. Over t paard getilde gozer die vooral kiezersvolk trekt dat stom, dom en naïef is, niet nadenkt en problemen niet kan en wil oplossen…vreselijk dat we dit soort mensen hebben die onze welvaart verkwanselen…

 4. Inge

  Hahaha…. Aanhangers van Baudet hier? Wat moet je dan een zielig bekrompen figuur zijn….

 5. Actries van Houten

  Wat iq10 zegt. Al ben ik door Thierry juist weer begonnen met masturberen. En dat is echt waar, nou goed? Misschien moeten we niet alles geloven wat dit heerschap er allemaal uitkraamt.

 6. Hai

  Hij is zelf allochtoon.

 7. RechtsRadicaal

  Vreselijke kakker die Thierry en Wilders is geen alternatief meer op rechts nadat hij Geza Hegedüs heeft ontslagen.

 8. age

  Als ik in een dipje zit, lees of hoor ik graag Baudet, dan weet ik dat het nog veel erger kan…

 9. anoniem

  Zou ze ook onderdanig zijn en accepteren wat dhr. Baudet allemaal over vrouwen heeft gezegd?

 10. Claire

  Baudet is een knappe vent om te zien en intelligent maar dient wel meer bescheiden te zijn zijn over zijn amoureuze escapades.
  De kans is namelijk aanwezig dat hij een vieze oude sneue man gaat worden.

  Ook zijn latijnse tegeltjes wijsheden beginnen inmiddels lachwekkend te worden net als het dragen van een sjaal. Niet doen Baudet, je bent daar te leuk voor!

 11. Bart

  @Theo De gene over wie jij het hebt heet Mark Rutte.

 12. WIm

  @anoniem: Jammer dat je blijkbaar enkel afgaat op quote’s die de media in het kader van de Thierry bashing rondstrooien.

 13. anoniem

  Beste Wim, Ik sprak op de middelbare school beter engels dan mijn leraar, toen en daarna is het gepest in dit fascistisch landje niet opgehouden en ben ik inmiddels een soort van patient geworden…

 14. Stefan

  Baudet is een karikatuur van zichzelf. De Nederlander is niet tevreden, nooit. Ook niet als het goed gaat zoals nu. Rutte zal het hoe dan ook nooit goed doen, hoe goed hij het ook doet. Baudet plukt daar de vruchten van. Maar het zijn giftige vruchten. Uiteindelijk zullen deze vruchten de mensen fataal worden.

  M

 15. anoniem

  @Stefan: Het feit dat dhr. Rutte onderscheid probeert te maken tussen ´normale’ en niet ´normale’ Nederlanders, is in strijd met onze grondwet.

  Helaas hebben sluwe wetgevers een backdoor inglelast in onze grondwet, waardoor een rechter onze overheid niet mag toetsen op onze grondwet.

 16. Honnie Kreukboven

  Dit vertelde hij toch ook al in Van der Vorst ziet sterren? Volgens mij geen Volkskrant primeur dus.

 17. anoniem

  @Honnie Kreukboven: Nee, dit is puur propaganda,,

 18. anoniem

  Oeps ik was aangeschoten… Ik begrijp niet helemaal wat ik gisteravond allemaal getypt heb… Maar ik heb een obsessie met mijn leraar Engels.. :-D

  Fascistisch landje is misschien ook wat te extreem uitgedrukt..

  Mijn excuses! :-)

 19. anoniem

  Beste redactie, omdat u mijn laatste toelichting niet wilde plaasten.. Vraag ik u ook mijn eerdere ongepaste reacties in deze thread te verwijden.

  Deze zijn geschreven onder invloed van een te lekker wijntje.. :-)

  Dank alvast!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.