Thierry Baudet onthult in Story: ‘Gestopt met aftrekken’

Thierry Baudet, de rising star van politiek Den Haag, heeft zich deze week een wel heel opvallende uitspraak laten ontlokken door weekblad Story. Hij is gestopt met masturberen, omdat hij alles wil bewaren voor zijn nieuwe vriendin. Dat is te lezen in de kiosk. Baudet is hoteldebotel. “Ik merk dat ik zó verliefd ben dat ik geen oog heb voor andere vrouwen. Ik wil zelfs niet eens meer masturberen, omdat ik haar daar tekort mee zou doen. Ik wil me geheel ter beschikking kunnen stellen aan haar.

Hij heeft al een aantal dates met de vrouw in kwestie gehad. “Ze is bloedmooi en heeft heel mooi lang zwart haar. Daar wil ik het écht bij laten. Ik heb het goed te pakken, ja. Ik ben erg door haar geraakt. Ze straalt een rust uit die ik maar zelden bij een andere vrouw heb mogen ondervinden.

De dame kwam bewust naar een politieke bijeenkomst van Baudet toe. “Naderhand raakten we aan de praat en bekende ze me dat ze eigenlijk was gekomen om mij eens kritisch aan te horen en me daarna het vuur aan de schenen te leggen. Maar dat liep toch even iets anders.

Of hij ook kinderen met haar wil? “Dat moet je me over een tijdje nog maar eens vragen. Ik dagdroom daar wel over. Maar dat is natuurlijk niet realistisch. De tijd zal het leren. Ga je me ook nog iets vragen over mijn politieke werk?

Alle vragen over zijn politieke werk kunt u lezen in het Story-artikel ‘Politieke charmeur Thierry Baudet over zijn liefdesleven’ (via Blendle).

Foto: DUNK/RTLZ

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen