Edwin Smulders vindt Georgina Verbaan hypocriet

Toppaparazzo Edwin Smulders vindt tv-bekendheid Georgina Verbaan een hypocriete vrouw. Dat zegt hij dit weekend in Het Parool. Verbaan, die vorige maand in DWDD door de mand viel als deugvrouw, wil niet dat haar kind in de bladen komt. Ze was woest toen Smulders toch een foto nam. “Ze nam haar dochter mee naar de première van een kinderfilm. Dan weet je dat er pers is. Bovendien zet zij wel foto’s van haar dochter op Instagram en Twitter. Een beetje hypocriet.

Als je je kind niet in de bladen wil en je sleurt dat kind niet elke dag mee naar een showbizzpremière, dan is dat helemaal prima, aldus Smulders. “Absoluut. Wessel van Diepen belde mij ooit. Ed, zei hij, ik wil niet dat mijn dochter in de bladen komt, moet ik dan een advocaat in de arm nemen?

Smulders hielp Van Diepen direct. “Ik heb hem de telefoonnummers van de hoofdredacteuren van alle bladen gegeven en zo is het opgelost. Nooit is er een foto van zijn dochter gemaakt.

Van Diepen is de vriend van Daphne Bunskoek. Hij heeft geen kind met haar, maar wel met zijn ex Irene van der Laar. “Er zijn genoeg BN’ers die hun kind buiten de publiciteit willen houden. Met mij kun je altijd afspraken maken.

Het Parool-interview met Edwin Smulders kunt u lezen via Blendle.

Foto: NTR

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen