Verbitterde Gordon nu weer boos op Weekend

Het verongelijkte gezicht van Gordon begint zo’n beetje testbeeld te worden. Nu is hij weer boos op de Weekend. Dat heeft hij laten weten via Instagram en aan Shownieuws. Zoals een goed entertainmentblad betaamt – zeker nadat Gordon zelf zijn datingleven wekenlang heeft uitgevent op televisie – probeert Weekend te achterhalen of de RTL 4-ster al een nieuwe liefde heeft. In die zoektocht prijkt deze week een foto van Gordon en ene Maurice op de cover van de Weekend.

In een positief verhaal wordt Maurice de mogelijk nieuwe partner van Gordon genoemd, maar dat is tegen het zere been van de presentator. “Mijn hemel…….. wat een onzin! Was het maar zo’n feest pfffff“, briest hij op Instagram. “Maar schandelijk dat ze zomaar iemand op de voorpagina gooien en foto’s van iemands Facebook aftrekken zonder enige gène.

Gordon walgt van de Weekend. “Kutblad Weekend, Marc van der Linden weer met Bart Ettekoven….. Heeft iedereen nu niet eens door dat dit een persoonlijke kwestie is van deze twee etterbakken? Kapot maken dat is het enige wat ze willen. #ONZIN #RIOOLBLAD #grafblad #roddels.

RTL Boulevard vroeg Weekend-journalist Bart Ettekoven om een reactie. Hij zegt: “Ik ben zelf ook enorm verbaasd over de reactie van Gordon. Het verhaal was positief bedoeld. Ik wilde hem niet in een kwaad daglicht zetten. We hebben ook een bevestiging gehad van de jongen in kwestie zelf dat hij een paar keer op date is geweest met Gordon.

Later op de avond kreeg Shownieuws Gordon voor de camera. Daarin zei hij: “Het is absolute onzin. Het is helemaal niet waar. Ik vind het gewoon zo beschamend dat ze een vriend van mij met foto op de voorpagina zetten. Hij gaat ook een advocaat nemen. Dit accepteren wij gewoon niet. Dit kan gewoon niet. Laat me gewoon verdomme met rust, joh. Ik ben er helemaal klaar mee met dat schijtblad.

Ook Shownieuws liet de Weekend aan het woord: “We zijn verbaasd over de reactie van Gordon, omdat het een positief verhaal is over twee mensen die aan het daten zijn en elkaar leuk vinden. Er staat geen lelijk woord in het artikel. Zijn liefdesleven was vorige week het gesprek van de dag.”

Story en Privé

De concurrerende bladen Story en Privé hebben ook lucht gekregen van de boosheid van Gordon op Weekend. “We hebben contact gehad met die man uit Den Haag, maar die zegt: ‘Het is allemaal niet waar’“, zei Privé-baas Evert Santegoeds, die goede banden onderhoudt met Gordon en hem vorige week nog thuis interviewde voor de Privé, in Shownieuws.

Story-verslaggever Nick Dijkman ergert zich vooral aan de houding van RTL Boulevard. Leuke nieuwtjes uit de bladen neemt die showrubriek namelijk consequent over zonder bronvermelding, maar de bladen worden wél genoemd als er iets fout gaat.

Dijkman: “Beetje flauw dat RTL Boulevard bij nieuws uit de bladen, dat volgens Gordon kennelijk niet klopt, wel aan bronvermelding (lees: shaming) doet, en bij de nieuwe liefde van Sonja Bakker en relatiebreuk van Sandra Schuurhof, ook uit de bladen, bronvermelding achterwege laat.

Story-baas Guido den Aantrekker: “De werkwijze van de talentlozen.”

De bewuste Weekend-cover kunt u zien op de Instagram-pagina van Gordon.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen