Tv-kijker totaal niet geïnteresseerd in Jan Versteegh

Van alle tv-talenten in Hilversum wordt Jan Versteegh misschien wel het meest geknuffeld. Hij mocht overal vertellen over zijn nieuwste egoshow Jan Wordt Vader: van RTL Boulevard tot Jinek. Maar al die programma’s lijken de interesse in de bijna 32-jarige presentator van BNNVARA behoorlijk te hebben overschat. Er kijkt namelijk al wekenlang bijna niemand naar zijn avonturen als aanstaande papa. Ook aflevering drie was gisteren nauwelijks in trek met 143.000 kijkers (2,5 procent) op NPO 3.

De première-aflevering van Jan Wordt Vader deed het met 121.000 kijkers (2 procent) nóg beroerder. Vorige week keken er 174.000 mensen (3 procent).

Ter vergelijking: om 21.20 uur, toen Jan Wordt Vader begon, trokken álle andere top-tienzenders meer bekijks.

Versteegh laat in zijn programma de voorbereidingen op zijn vaderschap zien. Hij onderwerpt zich aan voorbereidingscursussen en interviewt bekende vaders over hun leven sinds ze een kind hebben.

Ik wil goed beslagen ten ijs komen. Voorbereid en bekwaam. Ik wil de beste papa van de wereld worden voor mijn nageslacht. Daarom ga ik op zoek, in Jan Wordt Vader”, aldus de presentator.

Voorafgaand aan Jan Wordt Vader trok de dramaserie Papadag 262.000 kijkers (4 procent).

Foto: BNNVARA, Estera Marysia

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen