Toppers zoeken vijfde lid in nieuwe SBS 6-show

SBS 6 komt met een grote televisieshow waarin een vijfde Topper wordt gezocht. De show heet Topper Gezocht en is in 2018 op televisie. Dat maakten toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit vrijdagavond bekend in Shownieuws. De Toppers bouwen elk jaar weer een feest in de Amsterdam ArenA en dit jaar willen ze dat niet alleen met het nieuwe lid Smit, maar met nog een vijfde lid doen. “Tijdens de audities beslissen de Toppers wie er doorgaan.”

De vier Toppers ziitten allemaal in de jury die de mensen die op auditie komen beoordeelt. “Worden ze het niet eens – wat nogal eens wil gebeuren bij de heren – dan beslist het publiek.”

Het gaat niet alleen om zangkwaliteiten, legt SBS 6 uit. “De nieuwe ‘Topper voor één keer’ moet niet alleen kunnen zingen en performen als de beste, hij of zij moet ook perfect bij de andere Toppers passen. Dus over veel humor en gevoel voor show beschikken.”

Wie staat er straks tussen de Toppers in de ArenA op 25 en 26 mei 2018?

Het programma wordt ontwikkeld en geproduceerd door Talpa en is in 2018 te zien bij SBS6. Wil je meedoen aan Topper Gezocht!, geef je dan hier op: www.sbs6.nl/toppergezocht.

De presentator maakt SBS 6 op een later moment bekend.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen