Sylvia Geersen woest dat EO miskraam bekendmaakt

Sylvia Geersen vindt het niet leuk dat de EO donderdag in een persbericht bekend heeft gemaakt dat zij een miskraam heeft gehad. Dat laat het topmodel weten op Instagram. Geersen zit zondag in Adieu God? en ter aankondiging heeft de EO enkele uitspraken daarin rondgestuurd in een persbericht, waaronder de uitspraak dat ze een miskraam heeft gehad. Het topmodel vindt dit zo’n precair onderwerp, dat ze het onkies vindt dat de omroep dit even kort en bondig in een persbericht vermeldt.

Het model had liever gehad dat de mensen het zondag van haarzelf te horen kregen. “Er is iets ter sprake gekomen wat heel privé en persoonlijk is. Het is nu als persbericht door Adieu God naar buiten gebracht, dus ik heb niet de kans gekregen om het zelf in mijn eigen woorden te vertellen. Dat is nu al voor mij gedaan. Heel het internet staat ermee vol. Ik voel me daar heel rot onder en ik voel gewoon alsof er geen respect voor mijn verhaal is.”

Geersen vindt dit een zware tegenvaller van de EO. “Dit persoonlijke nieuws heb ik in vertrouwen aan de makers van het televisieprogramma Adieu God verteld. Helaas hebben zij ervoor gekozen om dit nieuws vroegtijdig, zonder mijn toestemming, de wereld in te helpen.”

Dat de EO op zo’n schandalige wijze kijkcijfers probeert te scoren vind ik geen stijl en heeft mij diep geraakt. Toch wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichtjes.”

Zie onderstaand haar Instagram-post en klik hier voor een weergave van het persbericht van de EO.

Foto: EO

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen