RTLLN voor derde keer drie dagen op rij niet in top 25

De Humberto Tan-show RTL Late Night is deze week wederom al drie avonden op rij niet te bekennen in de dagelijkse top 25 van meest bekeken programma’s. Het is de derde keer dat dat gebeurt; in november stond de show ook al twee weken lang gedurende het grootste deel van de week niet in de lijst. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het gaat slechter dan ooit met de kijkcijfers van RTL Late Night. Sinds januari kelderen de cijfers al, maar nu gaat het wel heel erg slecht.

Als je als hét latenight-programma van ’s lands grootste commerciële zender het grootste deel van de week geen plaats weet te veroveren in de kijkcijfer top 25, dan is dat toch wel een heel serieus signaal van de kijkers thuis waar programmadirecteur Erland Galjaard iets mee moet doen.

Er is veel kritiek op de inhoud van RTL Late Night, omdat het programma compleet zijn urgentie zou hebben kwijtgeraakt. Dat bleek ook gisteren weer een beetje.

Humberto Tan hoopte de kijker vast te houden door te roepen dat er in een gemiddelde kerstboom 25.000 beestjes zitten, maar toen hij en huisboswachter Arjen Postma aan wat bomen gingen rammelen, konden ze er welgeteld één vinden.

Verder ging het onder meer over Jeruzalem en kwam Late Night-vullertje Kasper van Kooten iets vertellen over Prince.

Lees ook:
‘RTL 4’s beeldbepalende shows stemmen niet vrolijk’ (gisteren)
AD: ‘Hoe komt RTL Late Night dieptepunt te boven?’ (gisteren)

Foto: RTL Late Night

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen