RTL Boulevard-sterren lachen om kritiek Albert Verlinde

Geplaatst op do 14 dec 2017 om 18:55

De sterren van RTL Boulevard zijn niet onder de indruk van de kritiek die Albert Verlinde in de nieuwste editie van JFK Magazine uit op het programma. Dat lieten de gezichten van de showrubriek vandaag weten in hun uitzending op RTL 4. Boulevard besteedde aandacht aan JFK Magazine omdat Boulevard-gezicht Shelly Sterk deze maand op de cover staat. “Jongens, ik zie dat blad JFK liggen en er staat een interview in met Albert Verlinde. Zegt die naam jullie nog wat?“, zei Peter R. de Vries.

De grap van De Vries werd met luid gelach ontvangen in de studio. “Hij zegt dat Boulevard in zijn tijd meer inhoud had“, vervolgde de misdaadjournalist. “Hebben jullie daar wat op te zeggen?

Gordon merkte op dat Verlinde negen ton per jaar verdiende bij Boulevard en dat deze trap na er kennelijk gratis bij zat.

Luuk Ikink vervolgens: “Ik denk dat er ándere inhoud in zat. Het programma is gewoon veranderd. Albert is weggegaan en hij vulde zíjn inhoud in en wij vullen het op onze manier in.

De Vries: “Hij bedoelde het niet als een compliment hoor.

Gordon: “Het heeft iets nerderigs gekregen.” Ikink: “Ja, ik weet niet wat het is!

De Vries: “Ik vind dat Boulevard veel beter is geworden.

Gordon: “Het ziet er in elk geval mooier uit.

De rest: “Ha ha ha ha ha.

Lees ook: Albert Verlinde vindt nieuwe Boulevard behoorlijk saai (vandaag)

Foto: RTL
42 Reacties op “RTL Boulevard-sterren lachen om kritiek Albert Verlinde”


 1. Johan

  Nou de boulevard-ego’s komen weer heel erg sympathiek over!!

 2. Corine

  Leuk stel! Onsympathiek zeg

 3. Alex

  Dit is exact wat Albert zei, dan ga je het zelf nogmaals bevestigen.

  Ik wist oprecht niet dat het verstand zo ver was weggezakt, maar dit zijn beredenatiewijzen die niet verkeerd staan in een gemiddelde probleemwijk.

  Ze staan echt enorm de plak mis.

 4. Alex

  Slaan*

 5. Anoniem

  Oh oh oh wat een lol…
  Lijkt me zo heerlijk om daar te werken in de o-zo frisse tv-wereld.
  Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet.

 6. klara

  Wat verlaagt RTL zich weer” inhoudloze mensen !!!!””””””

 7. Manon

  Ik zat ook al te kijken. Ze doen echt hun best om zo onaardig mogelijk over te komen bij BLVD. De mensen hebben VEEL liever Albert dan die types die er nu zitten!

 8. NPO

  Wat een laag tuig bij BLVD. Ze vergeten dat ze allemaal vreten uit de ruif van Unilever.

 9. Angela de J.

  Wat zou het leuk zijn als die lachende sterren straks een boomerang in hun gezicht krijgen als het AD allemaal tv-kenners aan het woord laten over hoe vreselijk Boulevard 2.0 is.

 10. Henny Huisman

  Albert was niet altijd even populair, maar wel een eerlijke valse nicht, die openlijk zijn mening gaf. Nu staan er vreselijke karakters die aanprijzen hoe goed hun RTLcollega wel niet is.
  En zonder Albert bestond boulevard niet meer, dus ik zou maar niet zo hard lachen.

 11. Marry Hens

  RTL Boulevard is het neusje van de zalm als het gaat om integere journalistiek. Een Nobelprijs zit er zeker aan te komen voor de makers. Diepgang, onafhankelijkheid en oog voor de maatschappij zijn de kermwaarden van dit format.

 12. Bart

  @Alex Heb het nog niet gezien maar wat ik zo lees is hebben ze weer bevestigd wat er is Verlinde aan gaf. Die er in JFK gewoon naar gevraagd is. Niet heel raar in in zijn geval. Albert Verlinde had als deskundige zeker niet misstaan in het nieuwe Boulevard.

  Persoonlijk vind ik dat de opzet van het nieuwe Boulevard beter is. Inhoudelijk mogen ze nog wel wat bij schaven. Luuk is er te veel en Ruben vind ik niet op zijn plek als presentator van Boulevard. Ook moet men kritischer kijken naar wat echt een deskundige is. Miljoeschka, Ronald en Fatima hebben daar niets te zoeken. Ook de onderwerpen op eten en gezondheid niet. Dat past meer bij een middagmagazine.

 13. Henk

  viel me vooral tegen van Peter R. de Vries. Luuk probeerde de woorden en de uitleg van Albert nog wat te nuanceren. En Gordon stak er lekker de draak mee zoals we van m gewend zijn. Peter hakte er behoorlijk in tegen Albert. Hij vind het dus nu inhoudelijker beter dan de ‘Albert tijd’. Ik zie hem soms echt staan te kijken bij sommige onderwerpen met een blik van… wat moet ik hiermee…

 14. op naar vrijdagavond ,20.30 ...RTL7

  peter r
  wat een vies en vals menneke

 15. Zonder Naam

  Hoog tijd om Nikkie Plessen eruit te gooien, en te vervangen door iemand die iets zinnigs over mode kan zeggen (ipv loos gel** over haar eigen label en haar contacten met Kate Moss en zo). De combinatie van dat & camerageniek lijkt me heus niet onmogelijk.

 16. MK

  @Zonder Naam: Is het je ook wel eens opgevallen dat terwijl Nikkie Plessen altijd staat te schaterlachen terwijl ze haar verhaal doet, dat er echt helemaal niemand met haar meelacht? Zet zichzelf elke keer voor l…

 17. anonymous

  Hier blijkt maar weer uit dat Albert gelijk heeft.
  “De deskundigen” ziten daar voor zichzelf en niet
  voor de kijkers.
  Eigenlijk zou niemand meer moeten kijken.

 18. Mieke

  Groepje blije kleuters en Albert heeft dit programma ooit op de kaart gezet in de tv wereld weet je wie er lacht Albert Verlinden naar de droeftoeters daar achter de desk wat een groepje gillerige aanstellerige naar aandacht zoekende zogenaamde BNNers dat is pas lachen …

 19. werner

  gewoon goedkope herhaling op rtl 4 om 2030

 20. Kei

  https://www.nu.nl/achterklap/5049989/presentator-andre-van-toorn-kankervrij.html

  Hoppaaaa, gefeliciteerd!

 21. Henk

  Wel grappig om te zien dat Peter R. totaal niet met kritiek kan omgaan. Hij schoof in de Albert tijd ook lekker aan om te chashen, net als nu. En wat voelen ze zich toch geweldig allemaal in die entertaiment bubbel waar deze mensen in zitten. Vanuit hoofdstad Amsterdam die op zich ook weer in zijn eigen bubbel zit. Laat ze maar lekker keuvelen in hun eigen wereldje vol glitter and glamour. ;-) Luuk Ikink is dan nog de meest realistische in die zin.

 22. Erik

  Het wordt steeds erger met die nare club ego’s daar. Vind je het. Reeks dat iedereen afhaakt van de tv?

 23. Ingrid

  Zo Peter r de Vries,wat een laag onderkruipsel. Toen altijd aardig in Alberts gezicht en nu steekt hij een mes in zijn rug. Ze laten wel zien dat ze precies zijn zoals Albert heeft verteld. Inhoudloos. Peter voelt zich heel wat. Vriendje met de Mol en vindt zichzelf boven iedereen staan. BAH😯👿👿👿👿👿

 24. Lies

  Daar prikken we dus doorheen met zijn allen.
  Zelfs de kijker met het laagste IQ ziet en hoort dat deze club bij elkaar geraapte BN’ers (met ieder hun eigen specialisatie op media gebied whahaha) de feeling met de kijkers is verloren. Ze zijn veel te druk met hun imago op IG en hun ego’s hebben veel te lange tenen en verdragen geen kritiek.
  Vergeet niet dat je indirect dit lullige baantje aan Albert te danken hebt. Hij is en blijft Mr Boulevard.
  Vooral zo door gaan, zou Barry Stevens zeggen. Geldt ook voor Tan. Good luck met de dalende kijkcijfers. De arrogantie straalt er van af.

 25. Ano Nymous

  Lies. Ja dat zou je denken ja.
  Maar blijkbaar wordt het nog steeds bekeken dus niet iedereen prikt er doorheen. Afgestompt kijkvee blijft toch wel kijken…

 26. sad

  Ja wat moeten ze dan zeggen? Het is toch nooit goed.
  Ik vond het wel prima gedaan. Ze moesten er nou eenmaal op reageren en voor Albert geldt; wie de bal kaatst…

 27. Tim20

  En zo bevestigen ze zelf wat er mis is met RTL op dit moment…. Egozender

 28. werner

  fake gordon show

 29. Lies

  Wat fijn dat Eva Jinek weer terug is trouwens.
  Als kijker wil je geprikkeld worden.
  RTL begrijpt het niet helemaal. Het is zo erg dat je Ronald Molendijk graag aan tafel wil zien zitten met Johan Derksen. Dat je denkt kom op Johan, brand die gast lekker af en ga daarna naar de studio van Tan, wat een stelletje inhoudsloze zielige figuren.

 30. west

  al die praatshows bij RTL is een grote eenheids worst het is dat ze er een werknaam aangeven maar vanaf koffie tijd tot late night is alles hetzelfde in die praatshows
  beeld vervuiling en goedkope opvulling!

 31. Mario

  RTL Boulevard Per direkt de stekker er uit. Er komt geen zinnig woord uit die heimelijke gasten.

 32. Frans

  Boulevard is momenteel het laagste van het laagste bezig.

 33. anonymous

  Boulevard bestaat alleeen nog uit een clubje mensen
  die verder geen inkomsten meer hebben hier hun
  inkomen mee bij elkaar schrapen.
  Zielig stelletje ‘deskundigen’

 34. Tijn

  Volgens mij is hij juist degene die met zijn blik bijzonder duidelijk maakt dat hij zich te goed voelt voor dit programma. Ik vind de sfeer onderling heel onprettig en juist De Vries is daarvan bijna altijd de aanstichter. Hij is de hautaine, licht arrogante, zogenaamd ontwikkelde, zichzelf ver boven het RTL publiek plaatsende expert. Een hele nare man.
  Ik mis Verlinde op die plek! Hij was toch echt van de primeurs. Licht vals, maar wat is daar mis mee? Hij heeft anderhalf jaar zijn mond gehouden en doet nu eindelijk een uitspraak. Guttegut, wat erg zeg!
  Boulevard is een grote reclamezuil geworden van eigen programma’s en dat doen ze in RTLLN nog eens dunnetjes over iedere avond. Kansloos.
  Nou Peter, ga maar gauw Galjaards aars likken. Neem je gelijk je factuur van gisteravond mee?!

 35. Dennis

  Luuk Ikink is op geen enkele manier lekker. Hij heeft een rotstem en mist de gunfactor volledig. Nicolai heeft zijn ziel verkocht, die staat alleen maar een typetje te spelen. Daarmee blijft alleen Beau nog over die nog iets van overwicht en zelfspot heeft. De rest is allemaal bijzaak. Die poppetjes over eten en mode zijn belachelijk. (mug Marieke, die heeft nog wel iets authentieks) Ik snap wel waar ze heen willen, maar ze zetten er van die babbelende lichtgewichtjes op. Jammer

 36. Gerard

  @Dennis : Marieke Elsinga authentiek? Laat me niet lachen. Die is zich helemaal omhoog aan het likken bij iedereen waar het maar kan. Alles om maar de top te behalen. Een echt leeghoofd. Die hoort helemaal bij boulevard.

 37. Mike

  Vervelende mensen, vervelend programma. Heeft alle relevantie verloren.

 38. A van

  Bruine sterren.

 39. Wendeline van Wanroij

  Flutprogramma met flut BN-ers! Trouwens heel RTL4 is flut!

 40. Sjakie

  Zelfbevlekking bij RTL is de standaard

 41. Peter van Delen

  ook hier geldt weer: wiens brood men eet, diens taal men spreekt, Peter!

  Het is erg eenzijdig popi allemaal. Bedrog Gordon doen ze aan mee en zie de affaire Tan (stax) werd compleet genegeerd.
  Het is gewoon het officiële perskanaal van RTL en wie niet rtl gezind is wordt afgez*ken, net zoals PRdV altijd doet.

 42. joop

  Welke sterren???????????????????????

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.