Hoe heeft RTL Gordons nieuwe man geheim gehouden?

Het is vanavond tijd voor de grote finale van Gordon Gaat Trouwen: trouwt Gordon met de Italiaanse charmeur Manuel, met bakfietspapa Rogier of met geen van beide? De opnames van het tv-huwelijk vonden al enkele weken geleden plaats, maar de winnaar is nog niet uitgelekt. Hoe heeft RTL 4 dat voor elkaar gekregen? “Alle aanwezigen zijn goede vrienden van Gordon, dat is al een belangrijke reden om zorgvuldig met dit geheim om te gaan“, vertelt een woordvoerder in het AD.

Maar RTL 4 en Gordon geloofden zijn gasten niet alleen op hun blauwe ogen. “We hebben de gasten gevraagd de uitslag met niemand te delen, ook niet met familie, kinderen en vrienden. En iedereen, ook de crew, heeft een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Daar staat een behoorlijke boete op.

RTL vindt ook dat dit programma het verdient om tot op het laatst spannend te blijven. “Een prachtig en zeer persoonlijk programma. De kijker waardeert dit. De kijkcijfers en de reacties laten zien dat het veel mensen bezighoudt in Nederland.

Het AD vroeg prominenten naar hun mening over het tv-huwelijk. Voor wie zal Gordon kiezen: Manuel of Rogier? Dries RoelvinkHans KlokFroukje de Both en DJ Jean denken dat Gordon voor Manuel gaat, omdat Rogier een tikkie saai is. Patty Brard denkt dat Gordon níet gaat trouwen.

De finale van Gordon Gaat Trouwen is om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen