Naomi van As wil na Zapp-show graag reisprogramma

Reisprogramma’s en talkshows: het zijn zo’n beetje de meest gewilde programma’s onder tv-makers. Ook de beginnende tv-presentator Naomi van As ziet een reisprogramma wel zitten. Al beseft ze dat ze als oud-sporter die een carrièreswitch heeft gemaakt nog wel wat meters moet maken. “Al een paar jaar presenteer ik ZappSport, dat vind ik ontzettend leuk. Als ik verder ga met presenteren, wil ik er wel graag eerst beter in worden, bijvoorbeeld door cursussen te volgen.”

Van As vertelt in de Vriendin dat ze zich nog een groentje voelt, maar dat ze wel ambities heeft. “Ik zou het cool vinden om ooit een reisprogramma te presenteren en Europa te ontdekken. Je hoeft niet per se tien uur te vliegen om op mooie plekjes te komen en Nederland is ook prachtig.”

Het tv-maken lijkt haar dus goed te bevallen. “Als hockeyster voelde ik altijd een enorme druk van presteren. Die druk heb ik nu voor het eerst in mijn leven niet, dat is ontzettend lekker.”

Daarom zeg ik ook tegen mezelf dat ik alleen dingen moet doen die ik echt leuk vind, waar ik energie van krijg en waar ik energie in kan stoppen. Dan ben ik op m’n best.”

Foto: Nico Kroon, Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen