Moeder Miljuschka betreurt niet te hebben gemoord

Geplaatst op zo 31 dec 2017 om 9:45

Astrid Holleeder, de moeder van RTL Boulevard-ster Miljuschka Witzenhausen, betreurt dat ze haar broer Willem Holleeder niet heeft vermoord. Dat geeft ze vandaag aan in Trouw. Daar Willem zou hebben gedreigd haar te laten vermoorden, leeft Astrid al tijden ondergedoken. “Ik heb er nog steeds spijt van dat ik Wim niet heb vermoord. De dood is namelijk veel humaner dan voor de rest van je leven opgesloten te moeten zitten“, laat ze daarom weten in gesprek met de krant.

Astrid kan zich nooit meer veilig voelen. “Wim heeft gezegd dat ik nu, vanwege mijn getuigenis tegen hem, als eerste moet worden omgelegd. Dat snap ik. Ik wist dat ik mijn doodvonnis tekende.”

Spijt van de getuigenis heeft ze niet. “Ik moest hem stoppen omdat hij niet alleen opdracht had gegeven voor de liquidatie van Cor (de in 2003 ontvoerde Heineken-ontvoerder Cor van Hout, de echtgenoot van Sonja Holleeder, red) en vijf andere criminelen, maar ook dreigde Sonja’s kinderen te laten vermoorden.

Het zal voor mij niet veel uitmaken welke straf hij krijgt; Wim zal pas rusten als ik dood ben. En ik heb pas rust als hij er niet meer is. Ja, het lijkt nu wel tussen ons te gaan. Hij of ik. Zo ziet Wim het ook.”

“Misschien is een shoot-out wel de beste oplossing: wij samen in één ruimte en dat je dan na afloop twee lijken weg kan dragen. Dan heb je die langslepende rechtszaak ook niet meer nodig. Is het gewoon in één keer allemaal afgelopen.

Een groot interview met Astrid Holleeder kunt u dit weekend lezen in Trouw, via Blendle.
22 Reacties op “Moeder Miljuschka betreurt niet te hebben gemoord”


 1. Laura

  wat heeft Astrid Holleeder met media te maken…

 2. Wijskijker

  Met ‘sterren’ als Miljuschka Witzenhausen, Shelly Sterk, Olcay Gülcen, Nicky Plessen en Bridget Maasland komt het gemiddelde IQ van RTL Boulie niet boven de 65.

 3. Willem

  Toch altijd nog hoger dan Bonnie ;-)

 4. Annoniemus

  Lees ik dit goed , ster ??????

 5. Willem

  Of lees het -stur

 6. Bonnie Kreukboven

  Als alle scharreltjes van Niksie Plassen naar boulevard kijken is dat wel goed voor de kijkcijfers. Die vrouw gaat me een partij vreemd, en die rijke vent van haar maar alles betalen. Die vent is echt gek hoor.

 7. Otto Groeneveld

  Hahaha eerst 30 jaar jaar van crimineel geld profiteren met die overdosis makup op je smoel nu opeens popie doen. Voorop dat Holleeder een crimineel pur sang is is het wel zo dat je van dit criminele gedrag direct afstand moet doen en niet nu opeens je eigen bevlekte geweten schoon gaan praten. Doet mij denken aan dat politiek tuig dat overal mee instemde om Nederland af te breken en nadat zij niet meer gekozen zijn vonden ze het allemaal zo erg. Totaal ongeloofwaarsig.

 8. Arnoud Tempelman

  Is elk Holleeder-nieuws een Miljuschka-bericht waard? Deugt jouw oom?

 9. Jeffrey

  Die Astrid vertrouw ik voor geen meter, want die leeft half in de onderwereld en half in de bovenwereld. Iedereen die haar maar zo zielig vind. Het wordt eens tijd dat zij eens ontmaskerd wordt, want ze is nog een grotere psychopaat dan haar broer. Het zaakje stinkt en de buit wordt gewoon verdeeld onder Meneer de Vries en zijn consorten.

 10. klara

  Helemaal eens met wijskijker !!!!!!

 11. OoO

  Tuurlijk, Jeffrey. Wat een leven moet je hebben als complotdenker…

 12. BeerVdV

  Tegenwoordig heet iedereen “ster”. Vooral bij rtl en sbs krijgt ieder die met zijn snufferd op de beeldbuis is geweest een status. Nou vooruit dan maar. Dat medium tv is toch binnenkorst passé. Geniet er dan nog maar even van.

 13. Arie zenderbouwer

  Eens met Otto, in de roos dat schot.

 14. Q

  Alles voor de verkoopcijfers. Zadel ons niet op met jullie familiaire zaken. Het is bijna 2018.

 15. Jo

  Wat een lekker ding.

 16. John

  Helemaal eens met wijskijker en Jeffrey!

 17. Topofflop

  Moeder en oom erbij slepen voor een artikeltje vind ik niet leuk voor Miljuschka, die in mijn ogen trouwens leuke programma’s maakt voor 24Kitchen. Een themakanaal dat hoge waardering krijgt van de kijkers.

 18. Lies

  Die wil ik wel eens lekker likken.

 19. ann-Lynn

  Zullen we Miljuschka en haar gezin er lekker buiten houden?

 20. Lies

  Mag ik jou dan likken ann-Lynn?

 21. Michiel

  Al die jankwijven, zusters, nichtjes, profiteren van de 20 miljoen die de 2 zussen hebben verduisterd van Hollie.
  Schijnheilige t€eringteven!

 22. Esther

  Miljuschka zou je tijdens het eten maken (een echte kok ben je niet) niet steeds het woord foodporn willen gebruiken. Wellicht in je eigen omgeving een normaal woord. Mijn kinderen hoeven dit niet op jonge leeftijd te horen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.