Wilders vergeeft AD: ‘Poezentweets stonden wél goed’

Geert Wilders kan ongemeen hard uit de hoek komen als hij stuit op een misser van een journalist. Dat is dan een nepjournalist en het medium waarvoor hij schrijft een nepmedium. Zo ook gisteren, toen hij een tweet van AD-journalist Tobias den Hartog onder ogen kreeg: “Wat een onzin en nare stemmingmakerij van Tobias den Hartog. De PVV doet overal mee onder de naam PVV en hoeft zich dus nergens in te schrijven onder een lokale naam. #nepnieuws #nepjournalist.”

Den Hartog twitterde ‘PVV en de verkiezingen 2018: het loopt nog verre van soepel’, verwijzend naar een artikel over de raadsverkiezingen in Nissewaard. Daar zou Wilders niet mee kunnen doen, omdat de inschrijftermijn voor lokale partijen is verstreken.

Het bleek echter dat Wilders alleen niet onder de naam PVV Nissewaard mee kan doen. Wilders doet echter gewoon mee onder de landelijke naam PVV en met die landelijke naam kan hij zich tot 5 februari aanmelden.

Een misser dus van de journalist, die dat daarna ook erkende. “Zie nu pas dat het alleen om naam gaat. Dan is mijn cynisme ongepast.

Wilders is kennelijk blijven hangen in de kerstgedachte en kwam met een vredelievende reactie. “Dank. Fair enough. Gelukkig stonden de tweets van @Wilderspoezen vanmorgen wel goed in het AD.

Het AD had zaterdag vijf tweets van de Wilders-poezen in de krant gezet. Zie onderstaand:

Foto: PowNed

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen