Wilders vergeeft AD: ‘Poezentweets stonden wél goed’

Geplaatst op zo 31 dec 2017 om 9:15

Geert Wilders kan ongemeen hard uit de hoek komen als hij stuit op een misser van een journalist. Dat is dan een nepjournalist en het medium waarvoor hij schrijft een nepmedium. Zo ook gisteren, toen hij een tweet van AD-journalist Tobias den Hartog onder ogen kreeg: “Wat een onzin en nare stemmingmakerij van Tobias den Hartog. De PVV doet overal mee onder de naam PVV en hoeft zich dus nergens in te schrijven onder een lokale naam. #nepnieuws #nepjournalist.”

Den Hartog twitterde ‘PVV en de verkiezingen 2018: het loopt nog verre van soepel’, verwijzend naar een artikel over de raadsverkiezingen in Nissewaard. Daar zou Wilders niet mee kunnen doen, omdat de inschrijftermijn voor lokale partijen is verstreken.

Het bleek echter dat Wilders alleen niet onder de naam PVV Nissewaard mee kan doen. Wilders doet echter gewoon mee onder de landelijke naam PVV en met die landelijke naam kan hij zich tot 5 februari aanmelden.

Een misser dus van de journalist, die dat daarna ook erkende. “Zie nu pas dat het alleen om naam gaat. Dan is mijn cynisme ongepast.

Wilders is kennelijk blijven hangen in de kerstgedachte en kwam met een vredelievende reactie. “Dank. Fair enough. Gelukkig stonden de tweets van @Wilderspoezen vanmorgen wel goed in het AD.

Het AD had zaterdag vijf tweets van de Wilders-poezen in de krant gezet. Zie onderstaand:

Foto: PowNed
14 Reacties op “Wilders vergeeft AD: ‘Poezentweets stonden wél goed’”


 1. iq10

  de kranten en de tv wereld,
  gewoon een AFLOPENDE zaak,
  mensen willen onafhankelijk nieuws,
  en geen nepnieuws

  en geert, hopelijk heb je een rustig 2018,
  maar ik vrees, [met grote vreze]

 2. Wollter

  Dankzij Geert spreken we nog Nederlands in Nederland en zijn de kerken nog open.

 3. Bart

  Er zijn meer fastfoodrestaurants dan kerken. We worden door twee culturen ingeperkt.

 4. Mediaprak

  @Wollter; dus jij zit elke zondag drie keer in de kerk..

 5. animo

  Wat een engerd,

 6. trudy

  I love Geert. Een goudeerlijke man die durft zijn mond open te trekken tegen het bestaande communistische regime in Nederland. Want kom op mensen: jullie denken toch niet dat wij nog echt iets te zeggen hebben in Nederland? Dat laten ze ons denken. De realiteit is dat we niets, maar dan ook niets te vertellen hebben. Geert: I love you!

 7. F’iscadel

  Geert heeft volkomen gelijk!!! Sowieso is alles wat links is/uitstraal bij voorbaat nep en niet te vertrouwen!!

 8. Zuurkool met Vette Jus

  Geert wordt een beetje sneu…

 9. Erik

  Absoluut niet mee eens zuurkool. Geert is een held!! Hopelijk gaat dit een fantastisch jaar worden voor deze geweldige sympathieke politicus.

 10. japie

  @Erik

  Wilders is een kneus en gaat zijn hele achterban verliezen aan Baudet.

 11. japie

  @Erik

  Wilders is een kn’eus en gaat zijn hele achterban verliezen aan Baudet.

 12. Erik

  Dat is jouw mening en mag jij vinden. opzich prima, kan ermee leven dat dat zo is. Veel minder zou zijn als Jesse Klaver ermee vandoor zou gaan….

 13. japie

  @Erik

  U bent van het soort meelopers waardoor mijn mooie landje naar de kloten gaat.

 14. Suzanne van den Brink

  Dhr. Wilders is een beschaafde leider van een beschaafde partij die op rutte na de GROOTSTE partij isen bblijft ,hoe je het ook went of keert. Die paar Zure roeptoeteterjes moeten er maar aan wennen de komende decennia.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.