Maurice Wijnen vindt juryleden The Voice te positief

Geplaatst op vr 29 dec 2017 om 15:00

Maurice Wijnen weet wat het is om te jureren. Hij deed het in shows als Wie Wordt Tarzan, Op Zoek Naar Joseph, Sterren Dansen op het IJs en Popstars. Die shows zijn er allemaal niet meer. Wat er is overgebleven zijn shows die Wijnen allemaal iets te positief vindt. De belangrijkste talentenjacht die nu op tv is, is The Voice of Holland. “Ik vind het een beetje veranderd. Als ik tegenwoordig naar talentenjachten kijk, heb ik wel eens het idee van: ze vinden alles zo mooi en zo goed.”

Wijnen zou het leuk vinden als de pit terugkeert op televisie, stelt hij in 5 Uur Live. “Een deel van de aantrekkingskracht van talentenjachten op tv was ook toch wel het zouteloos kritiek geven. Het hoeft niet gemeen te zijn, maar ik vind het nu wel heel erg doorslaan naar te positief.”

Gemeen zijn als jurylid is toch al lang uit de mode? “Als het gaat over showbizzaangelegen, audities of talenten, dan ben ik gewoon eerlijk. Soms ben je ook wel eens gemeen, want je maakt televisie, maar ik probeer nooit onbeschoft te zijn.”

Je kunt ook heel vreselijke dingen zeggen op een heel nette manier. Eigenlijk is dat interessanter.”

Foto: RTL
18 Reacties op “Maurice Wijnen vindt juryleden The Voice te positief”


 1. Momo

  Ik vind die flap oren van deze [sss]linkse nitwit anders onbeschoft genoeg!

 2. Danny

  hij heeft gewoon gelijk.
  ik ben ook een van de weinigen die nooit naar de Voice kijkt. Overdreven gekke jury die alles geweldig vind. Als ik alleen maar die voorstukjes de hele week zie…Jaaajaaaa,,daar komt die uithaaaall!!! En zap.

 3. Rick

  Maurice Wijnen? Wie is dat? Oh die zure h0mo van Shownieuws….

 4. Maggoos

  Ik vind dit seizoen erg matig. Er zit geen favoriet of redelijk talent tussen. En ik irriteer me mateloos aan Sanne met haar f*cking hier f*cking daar. Slaat totaal nergens op. Als ze hiermee niet kan stoppen kan ze beter weggaan. Er zijn mensen met de ziekte van Tourette, dat is erg vervelend voor hun. Sanne doet dat om stoer over te komen. Laat haar aub vertrekken na dit seizoen. Een beschaafd persoon met verstand van civilisatie volgende keer. Sanne kan niet coachen, is niet eens leuk (dat vindt zij wel van haar zelf) en dat constant irritante gevloek is gewoon niet nodig.

 5. Rodrigo

  Maurice heeft zeker de afgelopen 3 jaar niet gekeken, want om nou te zeggen dat Anouk poeslief is en alles goed vindt, dan hebben we daar toch een andere mening over

 6. Daan

  Hij heeft het over juryleden, die zijn er bij The Voice niet, het zijn coaches.

 7. E. Hartsma

  “Soms ben je ook wel eens gemeen, want je maakt televisie” Vreemde opvatting.
  Alles voor de kijkcijfers?

 8. Ron

  Hij heeft wel gelijk. De enige met een scherpe tong bij deze coaches is Anouk. Verder laten ze teveel kandidaten door die 13 in dozijn zijn. Er wordt weinig gekeken naar onderscheiding en naar echt een eigen sound die je nergens hoort. Ik heb de winnaar van dit seizoen TVOH nog niet voorbij zien komen i.i.g. Dat was bij eerdere seizoenen wel, maar uiteindelijk werd het dan toch weer een zouteloze zangeres.

 9. 1

  @Maggoos

  Weet je wat nergens op slaat? “Ik irriteer me”!

 10. Vrede

  Als Anouk 1x onaardig is zie je het gelijk in alle promotie en uiteindelijk duurt het dan ook 30 seconden in een aflevering van 1,5 uur met 5x reclame ofzo.
  Het programma is een saaie zit.

 11. Ano Nymous

  Vrede. Wie verplicht je te kijken dan?

 12. Ano Nymous

  Maggoos.
  Zoveel irritatie w.b. een der juryleden. Waarom kijk je dan?
  Ook voor jou. Niemand verplicht je te kijken hoor.
  Als je kijkt en klaagt dan klaag je om wat te klagen te hebben…

 13. Wijskijker

  Nee, niet zouteloos kritiek geven maar ongezouten kritiek geven.
  Dáár zit de aantrekkingskracht in Mauriesje.

 14. Dominee Bonk

  Is Maurice Wijnen (wie de hel is hij/zij?) lid van een kerkgenootschap?
  Ik wens u alleen een godsvruchtige nachtrust. Het geloof en het woord zullen u sterken. Amen.
  Kusjes van Bonk.

 15. Claire

  Sanne vind ik ok, Anouk vind ik ook ok, Waylon vind ik een verlopen enge vent met vieze ogen die giegelt als een schoolmeisje en Ali B. moet weg die man vind ik afgrijselijk.

 16. T

  Gelukkig is Marco Borsato eruit. Dat scheelt al een hoop overdreven gedoe.

 17. Japie

  Donder die Ali B eruit, die is alleen maar bezig met zijn eigen showtje die hij elke keer weer uitvoert en alleen maar uit is op het knuffelen van de vrouwelijke deelnemers. Bovendien, een rapper verstand van zingen?

 18. mart

  Ali.B kan beter eruit. Totaal geen verstand van muziek, zit alleen met zijn handen aan vrouwen, en de helft v/d tijd versta je niets van wat hij zegt. Die Sanne is ook slecht, heeft het alleen over zuipen, geeft kritiek op alles wat niet rock is terwijl ze zelf waardeloze live optredens geeft.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.