Karin de Groot: ‘Patty Brard deed Bonje wel erg slecht’

Karin de Groot, directeur televisie van SBS, vindt dat Patty Brard het heel erg slecht deed als presentatrice van Bonje met de Buren. Dat vertelt de televisiediva in haar column in Weekend. Brard onthulde eerder al dat ze vanwege Karin de Groot is vertrokken bij SBS, maar ze is nog niet klaar met de tv-bazin. “Mij werd in mijn laatste gesprek met SBS door de mevrouw die daar nu de scepter zwaait gezegd dat ik Bonje Met De Buren toch wel erg slecht deed“, aldus de presentatrice.

De tv-diva wist destijds niet wat ze hoorde. “Best gek dat je me dat dan drie jaar laat doen. Maar goed, dat die nieuwe SBS-mevrouw en ik elkaar niet liggen, is duidelijk.”

Brard presenteerde Bonje met de Buren jarenlang succesvol met Jochem van Gelder. Het nieuwe duo is Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Over hen schreef AD’s Angela de Jong onlangs: “De presentatie van zo’n programma luistert nauw: Bij Bonje Met De Buren is een mix van empathie, doorzettingsvermogen en gezond boerenverstand vereist. Daarom paste overlever Patty zo goed in dat programma. Leontine, met alle respect, komt minder stevig over.

Daar is Brard het volstrekt mee eens. “Buiten haar kwetsende taalgebruik heeft de SBS-mevrouw blijkbaar het inzicht niet om de juiste mensen op de juiste plek te zetten.”

IK ben de brutale, bemiddelende bouwvakker en Leontine zou met haar kwaliteiten inderdaad veel beter tot haar recht komen in programma’s waar geen ruzie is, maar alleen liefde!

Lees ook een eerder artikel waarin Brard zich uitliet over De Groot. De volledige column van Patty Brard kunt u lezen op de website van de Weekend.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen