Man Annette Barlo vreesde haar te verliezen op Spa-set

De echtgenoot van Annette Barlo was bang om haar kwijt te raken aan een andere man toen ze vorig jaar besloot om haar comeback te maken als actrice in de SBS-serie De Spa. Dat vertelt de actrice in weekblad Story. De terugkeer van zijn vrouw in de schijnwerpers maakte Frank Timmer, producent van shows als Beste Zangers, onzeker. Tien jaar lang lag haar focus immers op het gezin. Barlo: “Natuurlijk is het lastig als je vrouw in de spotlights staat. Daar kun je als partner onzeker van worden.”

Barlo heeft daarom veel gepraat met haar man. “Voor alle relaties geldt: communicatie is het sleutelwoord. Gooi gewoon op tafel wat er speelt, punt. Dan kunnen er ook geen irreële verhalen in je hoofd gaan rondspoken.”

Gelukkig kent Timmer de tv-wereld als geen ander, aldus Barlo. “We hebben aan een half woord genoeg. Ik ben ongelooflijk druk geweest met De Spa, maar hij begrijpt dat als geen ander. Hij heeft me alle ruimte gegeven. Dat moet ook wel, want als ze thuis gaan lopen zeuren, trek je het niet om na een lange draaidag nog twaalf scènes uit je hoofd te leren.”

En heeft Barlo uiteindelijk geflirt op de set? “Verleidingen op de set? Welnee, ook wat dat betreft weet Frank hoe het werkt. En ik kan ook iemand bij de Albert Heijn tegenkomen. Dat moet je loslaten.”

Het Story-artikel Echtgenoot is bang Annette te verliezen kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen