Suzanne Bosman: ‘Jinek geeft meer energie dan Pauw’

Suzanne Bosman vindt het heel leuk dat Eva Jinek vanavond weer terug is op de late avond van NPO 1. Ze geeft meer energie dan Jeroen Pauw. Dat zegt de EenVandaag-presentatrice vandaag in het AD. Na drie maanden bankzitten is Jinek weer aan de beurt. “Ik ben blij dat ze weer terug is. Zij geeft zóveel energie. Dat is af en toe een verschil met Jeroen die ook een prima programma maakt, maar bij Eva zit je toch vaker op het puntje van je stoel. Dat vind ik fijn“, zegt Bosman in de krant.

Wat is er zo goed aan Jinek? “Eva is geïnteresseerd, ad rem, lollig, maar ook scherp als het moet. Ze laat mensen goed hun verhaal vertellen. Ik ben een groot fan.

Jinek kende jaren geleden een valse start toen haar talkshowgasten op een super ongemakkelijke bank moesten zitten. Nu is er gewoon een tafel. “Dat maakt écht uit. Je zag het op het moment dat ze dat veranderden met een tafel. Ellebogen erop, biertje erbij. Dan is die energie er.”

Bosman vindt de ontwikkeling die Jinek doormaakt geweldig. “Fantastisch en ook leuk en terecht dat ze daar de kans voor heeft gekregen. Mensen hebben ingezien welke mogelijkheden er lagen.”

De EenVandaag-presentatrice is werkzaam bij Avrotros. Jinek zit bij KRO-NCRV en Pauw bij BNNVARA.

Het AD-artikel ‘Jinek neemt haar troon weer in’, met daarin ook meningen van Anita Witzier en Catherine Keyl, kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS, Nico Kroon

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen