Koffietijd-dames bezoeken in aanbouw zijnde studio

De presentatrices van Koffietijd hebben deze week de nieuwe studio van hun RTL 4-programma bezocht. De studio is nog in aanbouw, dus de presentatrices droegen tijdens hun bezoek een veiligheidshelm. Dat is te zien op de Instagram-pagina van Quinty Trustfull. Samen met haar collega’s Pernille La Lau en Loretta Schrijver reisde Trustfull af naar de bouwplaats. “Wat zal Calimero jaloers zijn..😂“, zegt ze, verwijzend naar de veiligheidshelmen die de drie collega’s op hun hoofd hebben.

Trustfull denkt dat het ongelooflijk mooi gaat worden. “Vandaag op de bouw geweest van onze nieuwe studio, duurzamer dan duurzaam. Prachtig gaat het worden. Met stadstuin, dakterras en panoramaview.

Koffietijd en ook 5 Uur Live zijn programma’s van de Postcode Loterij. Nu komen beide shows nog vanuit de kapitale villa in Eemnes, die ooit het decor was van de Talpa-productie De Gouden Kooi.

Daar komt verandering in: volgend jaar opent de Postcode Loterij een nieuw hoofdkantoor in de Amsterdamse zakenwijk Zuidas en daarin zal onder meer een tv-studio zitten.

Een voorproefje van het nieuwe gebouw vindt u in het Parool-artikel ‘Postcodeloterij en Koffietijd samen in nieuw pand op Zuidas’ uit 2016 (link).

Onderstaand ziet u de Instagram-post van Trustfull:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen