Johan Derksen wordt gek van Frank Dane

Johan Derksen vindt het heel irritant dat hij op Radio 538 in twijfel is getrokken door dj Frank Dane. Dat liet hij maandagavond blijken in Voetbal Inside. Derksen riep dit weekend in de krant dat RTL hem en zijn collega’s van VI een driejarig contract heeft aangeboden, maar Dane trok dat op de radio in twijfel. De voetbalanalist snapt niet wat de dj daarmee wil bereiken. Hij heeft het idee dat hij en zijn collega’s beter weten wat hen is aangeboden dan Dane. “Daar word je toch gek van?

Dane is volgens Derksen bemoeizuchtig. “Ik zeg dan gisteren wat tegen het AD dat we een driejarig contract aangeboden hebben gekregen hier. Dan komt dat bij zijn kutprogrammaatje en dan zegt die flapdrol, die die naakte vent voor die zangeres neergezet heeft en ook nog eens de broer van Jensen is – erger kan niet, dat het helemaal niet kan ‘want driejarige contracten geeft RTL helemaal niet’. We zijn toch niet gek? Alsof we wat aan onze oren hebben.”

René van der Gijp snapt wel dat Dane denkt dat RTL geen driejarige contracten aanbiedt. “Ja, niet aan hem.”

Derksen over Dane’s radioshow en soortgelijke programma’s van collega’s: “Wat een vreselijke programma’s zijn dat. De hele dag zitten ze achter je aan. Wat een vervelende mensen.”

Recentelijk haalde Derksen uit naar Dane in verband met zijn piemelgrap.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen