Darter Michael van Gerwen heeft geen tijd voor SBS-Koos

Geplaatst op vr 29 dec 2017 om 11:00

Dartstalent Michael van Gerwen heeft geen tijd voor een interview met Shownieuws-gezicht Koos van Plateringen. Dat vertelde de showkenner donderdagavond zelf in de showrubriek op SBS 6. Van Gerwen is vaak in Londen om pijltjes te gooien en zijn vrouw Daphne is daar thee gaan drinken in het chique vijfsterrenhotel St Pancras Renaissance. Daarom werd het stel besproken in de showrubriek. “Een klassieke high tea kost daar 47 euro per persoon.

Het is een fors bedrag, aldus Van Plateringen. “Dat is niet niks natuurlijk, maar dan heb je wel wat. En als hij nou wint dan kan hij een keer een luxe kamer voor haar boeken, want die gaan vanaf 438 euro per nacht per kamer. Dan lig je natuurlijk wel super chique ook.

Voor nu moet Daphne zich tevreden stellen met thee. “Ik vind het ook best wel leuk dat als je zo veel geld verdient, dat je er lekker van geniet. Dat ze gewoon lekker als doodgewone Nederlandse vrouw in zo’n superchique hotel gaat zitten in Londen…”

Hij gunt het het stel van harte. “Ik vind het ook leuk. Die mensen werken hartstikke hard. Ik probeer echt al jaren een interview met Michael te krijgen, maar hij is gewoon altijd in het buitenland om te darten.”

Airen Mylene: “Oh, écht?!?!?!

Foto: SBS
12 Reacties op “Darter Michael van Gerwen heeft geen tijd voor SBS-Koos”


 1. Hohoho

  Vieze rat die Koos!

 2. Duiker64

  journalistiek pareltje dit….

 3. Norvo

  Koos is een schat en ’t is allemaal voor Shownieuws dus verdieping is gevraagd noch gewenst, maar zou hij misschien eens één kritische, niet vooraf gescripte vraag durven stellen? Nu loopt hij als een Ivo Niehe met beter haar achter de BN’er aan terwijl hij vooral dingen als “Oh ja, joh? Wat leuk! Wat geweldig!” roept op de veilige promopraat die ze uitkramen.

 4. Heer in het verkeer

  Die pisnicht wil je toch ook niet ontvangen~!
  Zelfs al zou ik zo tochtig zijn als ’n riolering (wat ik dus niet ben he, mensen!!!), dan zou ik deze truus met aambeien nog voor n dichte deur laten staan. Heb wel wat anders te doen, zeg! Moet ook nog oliebollen en flapjes bakken. Nou doeiiiiiiiii

 5. frans

  Waarom zijn het toch altijd homo’s in die roddel programma’s

 6. @Frans

  Omdat homo’s het meest roddelen.
  Ook verspreiden ze allerlei enge en dodelijke ziekten.

 7. Jan Naj

  @ Frans, Dus bij RTL Boulevard zijn ze ook allemaal homo?

 8. Jan Naj

  Maakt mij niet uit of ze homo of hetero zijn, maar zo’n Koos van Plateringen interesseert zich geen moer in darten volgens mij en dan loop je er wel achterna. Achter de vrouw van notabene. Wat een leven leid je dan.

 9. gender

  Die relnicht heeft maar één doel. Hoe krijgen we hem onderuit.

 10. aammehoela

  Lekker belangrijk en wat moet zo’n “simpele darter” anders doen met zijn geld. Of zou hij toch ook wat geven aan een goed doel. Hoe dan ook, het interesseert me niet wat shownieuws meldt. Is toch enkel roddel, bedoelt voor de simpele huisvrouwen en mannen met een bepaalde geaardheid. De normale man kijkt niet naar deze onzin en waarschijnlijk geldt het ook voor de zgn. manwijven.

 11. Edwin M

  Pisnicht of niet. Hij is de enige homo die achter Michael van Gerwen aan gaat. Welke man die op een man valt wil daar nou achteraan? En wat zijn op geld beluste vrouwtje doet dat interesseert me al helemaal niets.

 12. Ano Nymous

  Koos van Plateringen?
  Wie? Werkelijk nog nooit van gehoord

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.