Darter Michael van Gerwen heeft geen tijd voor SBS-Koos

Dartstalent Michael van Gerwen heeft geen tijd voor een interview met Shownieuws-gezicht Koos van Plateringen. Dat vertelde de showkenner donderdagavond zelf in de showrubriek op SBS 6. Van Gerwen is vaak in Londen om pijltjes te gooien en zijn vrouw Daphne is daar thee gaan drinken in het chique vijfsterrenhotel St Pancras Renaissance. Daarom werd het stel besproken in de showrubriek. “Een klassieke high tea kost daar 47 euro per persoon.

Het is een fors bedrag, aldus Van Plateringen. “Dat is niet niks natuurlijk, maar dan heb je wel wat. En als hij nou wint dan kan hij een keer een luxe kamer voor haar boeken, want die gaan vanaf 438 euro per nacht per kamer. Dan lig je natuurlijk wel super chique ook.

Voor nu moet Daphne zich tevreden stellen met thee. “Ik vind het ook best wel leuk dat als je zo veel geld verdient, dat je er lekker van geniet. Dat ze gewoon lekker als doodgewone Nederlandse vrouw in zo’n superchique hotel gaat zitten in Londen…”

Hij gunt het het stel van harte. “Ik vind het ook leuk. Die mensen werken hartstikke hard. Ik probeer echt al jaren een interview met Michael te krijgen, maar hij is gewoon altijd in het buitenland om te darten.”

Airen Mylene: “Oh, écht?!?!?!

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen