BNNVARA rond kerst niet alleen met cabaretdino’s

De periode rondom de feestdagen in december zijn traditiegetrouw het moment dat BNNVARA een stortvloed aan cabaret uitzendt. De omroep geeft niet alleen een podium aan cabaretdino’s als Youp van ’t Hek, maar ook aan nieuw talent. Dat blijkt uit een persbericht van de omroep. “Van de gevestigde namen als Erik van Muiswinkel, Lenette van Dongen, Nuhr, Pieter Derks, Lebbis en Sara Kroos tot de jonge garde met Emilio Guzman, Patrick Laureij en Peter Pannekoek“, aldus de omroep.

Op 14 januari is het nieuwkomer Eva Crutzen die met de televisiepremière van haar bejubelde voorstelling Spiritus de reeks afsluit.

Rondom de feestdagen komt BNNVARA met tien voorstellingen. Het hoogtepunt is uiteraard de Oudejaarsconference van Youp van ’t Hek. “Als je een oudejaarsconference maakt dan kom je op een gegeven moment op een stapel afgekloven botjes. En opeens denk je ik moet er net iets anders over zeggen en volgens mij is dat gelukt“, zegt hij.

Naast de oudejaarsconference, zendt BNNVARA tijdens de feestdagen en in het nieuwe jaar dus ook volop ander cabaret uit op NPO 1 en NPO 3.

Onderstaand een overzicht:

Foto: BNNVARA, Valentina Vos

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen