Beau van Erven Dorens vindt Sylvie Meis ‘zo super triest’

Geplaatst op vr 29 dec 2017 om 10:00

Beau van Erven Dorens vindt tv-diva Sylvie Meis een treurig geval, omdat ze aan de buitenwereld altijd doet overkomen alsof haar leven geweldig is terwijl haar privéleven een rotzooi is. Dat gaf de RTL 4-presentator donderdagavond aan in RTL Boulevard. Meis zou binnenkort trouwen met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar gisteren bleek dat de twee alweer uit elkaar zijn. “Ik vind het zo’n treurig geval. Ik vind Sylvie Meis zo super triest“, aldus Van Erven Dorens.

Het zijn pittige uitspraken van de presentator. Wat bedoelt hij er precies mee? “Het lijkt zo’n prachtig leven en intussen gaat er niets goed. Je kan wel heel veel geld hebben, maar…

Bridget Maasland: “Het afgelopen jaar was wel heel pittig, ja. RTL heeft haar contract natuurlijk ook niet verlengd.”

Peter R. de Vries: “Ze heeft een heel lieve zoon. Dat is toch een kapitaal?

Luuk Ikink: “En ze heeft een eigen bedrijf toch ook?

Van Erven Dorens: “Ja, maar uiteindelijk wil je natuurlijk iemand hebben om dat mee te delen.”

Maasland: “Ja, misschien moet ze het niet altijd in die hele hoge contreien zoeken en moet ze gewoon eens verliefd worden op iemand die ze leuk vindt en het niet alleen maar bij het grote geld zoeken.”

Van Erven Dorens: “Wat Bridget zegt, daar ben ik het wel mee eens. Kies eens een keer een timmerman uit.”

Foto: RTL
44 Reacties op “Beau van Erven Dorens vindt Sylvie Meis ‘zo super triest’”


 1. Sander

  Lekker kort door de bocht weer. Hoe kun je nu oordelen over iemand die je niet kent? Niemand weet wat zich binnen deze relatie en haar eerdere relaties heeft afgespeeld.

 2. Richard Groenenheuvel

  Sylvie Meis is een heel doortrapt meisje, altijd al geweest. Poen is het belangrijkste in haar leven, zo zielig voor dat kind ook, hoeveel nieuwe “pappa’s” heeft dat kind na haar mislukte huwelijk ondertussen nu al gehad.

 3. Danny

  @Sander,,dat klopt maar de kans is groot dat een relatie mislukt aangezien de vijver met miljardairs vrij klein is. Met andere woorden ,kijk eens naar de gewone man Sylvie . De rijke stinkerds,het blijft toch een apart volkje…

 4. Erwin

  Best waar ja. Windowdressing kan ze goed.

 5. Dominee Bonk

  Ja er zijn meer mensen die zo platvloers hoerachtig naar geld hunkeren, Beau van Erven lijkt me er ook zo een. In mijn kerk houden wij niet van dat soort. Amen.

 6. Dominee Bonk

  Beau van Erven is volgens mij ook triest op geldjacht. Een droevige clown. De pot verwijt de ketel.

 7. Bart

  Beau is gewoon eerlijk. Iets wat je als presentator van Boulevard ook moet zijn. Daar kunnen sommige anderen daar een voorbeeld aan nemen. Wat betreft Sylvie heeft hij gelijk. Ik vind dat de Nederlandse media gewoon moet ophouden deze vrouw aandacht te geven. Al doet ze nog zo haar best om in de media te komen (en dat zal ze blijven doen) gewoon negeren.

 8. mark2

  Ik dus Echt dat sylvie Meijs een bikkelhard wijf is! Achterbaks en berekenend. Haar onechte poses bij werkelijk alles. Als je door het leven zou moeten lopen in de houdingen/poses manier waarop zij altijd gefotografeerd wordt heb je recht op een Wajong-uitkering. Hoe kun je zo stellig zeggen: ja de trouwerij gaat door als je op dat moment al lang weet dat je relatie over en uit is…
  Onze agenda’s paste niet bij elkaar….. Ik geloof er geen moer van.

 9. Momo

  Sylvie is gewoon een lekker wijf en slim. ALs ik er zo uit zag als zij liet ik ook alleen miljoenairs op me kruipen. Lekker leventje.

 10. Momo

  Van Sterven Dooie is gewoon jaloers en Peter R. de Niets is een e¡keltje.

 11. Annette

  Sommige meiden op de wallen hebben niet zoveel mannen gehad als die sylvie meis!

 12. Dominee Bonk

  Annette, je spreekt toch niet over jezelf en je wensdromen? Je lijkt wel jaloers! Amen.

 13. Juan

  Volgens mij maakt Sylvie Meis wel zelf uit met wie ze de lakens deelt. Ze is tenslotte een volwassen vrouw. Dat wéér een relatie stuk is…..nou en?! Waar bemoeien Beau en Bridget zich in hemels naam mee?!?

  Als je al rijk en bekend bent is het lastig iemand te vinden die niet op je geld uit is.Het lijkt me dus niet meer dan logisch dat Sylvie een man zoekt met een redelijke bankrekening.

 14. Heer in het verkeer

  12 punten voor Beau!

  Wat ’n ongelooflijk triest, sneu en nagemaakt wijf is dat mens van van der euh MEIS toch ook…..NIETS aan die glimlachende diepvriezer is echt, de houding niet, het lachje niet, de uitspraken niet. Waarvan akte.

 15. Heer in het verkeer

  Ik gun haar echt alle narigheid, ongeluk en ellende van de wereld.

 16. Heer in het verkeer

  Juan
  Fri 29 Dec 2017 om 10:54

  Spreek je uit ervaring, Juanita? ;-)

 17. Ron

  Eens met Beau, zoals wel vaker. Zegt waar het op staat, en is geen ja-knikker. En geeft zijn mening ook nog eens zo dat het niet belerend of betweterig over komt maar met een vleugje humor. Dat is het succes van Beau.

 18. @Ron

  Welk succes?

 19. Pak 'm

  Ron bedoelt ‘jaknikker’.

 20. Juan

  @Heer in het verkeer
  Nee daar heb ik geen ervaring mee. Maar je leest dat weleens van sterren in binnen- en buitenland.

  Het is trouwens Juan. Ik ben geen vrouw!

 21. @Tjongejonge

  @Pak ‘m

  Ron bedoelt: flopkoning.

 22. Momo

  Juan is geen vrouw maar een wijf!

 23. Lodewijk

  Klopt een authentieke stoephoer maar wel eentje met 13 miljoen op haar rekening dus zo zielig is zij ook weer niet.

 24. Sander

  En daarom kijken we dus geen RTL Boulevard.

 25. Sulaya

  Bild heeft hopelijk snel weer een nieuwe sukkel voor Sylvie gevonden.

 26. Jollie

  De grootste golddigger die er rond loopt in dat wereldje. Sylvie Meis, wat een verwend nest. Dat daar keer op keer aandacht wordt besteed. In Duitsland uitgescheten. Wie wordt de volgende kandidaat,waarmee ze wil trouwen wil. Op één voorwaarde, als er maar geld is..

 27. Jan Naj

  Life is plastic
  its fantastic!

 28. Rick

  Eindelijk wordt het hardop zezegd!

 29. Vrede

  Bridget die relatieadvies geeft is al komisch genoeg.

  Voor de rest vind ik Sylvie niks,te gemaakt en nep maar goed,ze doet het goed in het leven en ze moet zelf weten hoe ze de dingen aanpakt.

 30. Kevy

  Sylvie heeft al tientallen kerels gehad en er lopen nog genoeg ezels rond die wel wat met haar willen. Ik vind het vooral sneu voor haar zoon. Gelukkig heeft hij een leuke en lieve papa die hem wel aandacht geeft. Kan Sylvie lekker draaien en kirren voor de camera’s.

 31. anonymous

  Heb medelijden met haar zoontje die in 2018 vast weer
  wordt voorgesteld aan de ‘ware’ van zijn moeder. Nr 16 intussen.

 32. Pieter

  Beau van Erven Dorens schijnt Sylvie Meis klaarblijkelijk heel goed privé te kennen? Alsof Beau laat zien wie hij werkelijk is? Hij laat zijn verdriet om zijn zieke vrouw toch ook niet zien die flapdr*l?

  Meeste relaties/huwelijken gaan stuk dus is Sylvie Meis geen uitzondering.

  Meeste vrouwen kunnen niet tippen aan een vrouw als Sylvie, ze ziet er perfect uit, werkt keihard ( niet zoals al die uitgez*akte dikz*kken die met hun meurende legging op de bank hangen met hun eveneens uitgezakte vent).

  Haar zoon heeft het volgens mij prima, beter dan die kinderen die in een K*T huwelijk moeten opgroeien in armoede en ellende.

  Briget heeft volgens mij veel meer mannen versl*ten dan Sylvie en als mannen vrouwen verslinden dan zijn het echte kerels en helden.

  Wat een burgertr*tterij van middelmatige jalo*rse mensen.

 33. sdf

  Dat zei beau helemaal niet; hij vindt haar niet triest. Hij vindt het triest VOOR haar dat ze weer vrijgezel is….stemmingmakerij

 34. Pieter

  Beau van Erven Dorens schijnt Sylvie Meis klaarblijkelijk heel goed privé te kennen? Alsof Beau laat zien wie hij werkelijk is? Hij laat zijn verdriet om zijn zieke vrouw toch ook niet zien die flapdr*l?

 35. Pieter

  Meeste relaties/huwelijken gaan stuk dus is Sylvie Meis geen uitzondering.

  Haar zoon heeft het volgens mij prima, beter dan die kinderen die in een K*T huwelijk moeten opgroeien in armoede en ellende.

 36. Pieter

  Meeste vrouwen kunnen niet tippen aan een vrouw als Sylvie, ze ziet er perfect uit, werkt keihard ( niet zoals al die uitgez*akte dikz*kken die met hun meurende legging op de bank hangen met hun eveneens uitgezakte vent).

 37. SOLANGE

  Sylvie is een aandachtsfreak met advocaten dat als je wat over haar schrijft je meteen een zaak aan je broek krijgt….. Beau heeft gelijk ze is een heel zielig meisje met een bankrekening ….Fijn dat haar zoontje in een warm nest komt met Evana en zn vader Rafael…

 38. Dennis

  Beau is zelf zielig met zijn bekakt praten, en scoort voor geen meter.

 39. Henk

  @Juan: Sylvie heeft er ervaring genoeg mee om mannen uit te zoeken die veel poen hebben. Ze is er zelf mee begonnen, of dacht je dat ze voor vd Vaart had gekozen als ie achter de draaibank had gestaan ipv dat ie bij Ajax speelde?

  Verder moete een man het zelf weten als ie voor zo’n neppe vrouw kiest. Haar hele leven is een toneelstuk met haar gemaakte neppe glimlach. Ze is geen Sylvie maar speelt Sylvie.

 40. Floris

  Het merk Sylvie Meis is vooral gebaseerd op gebakken lucht en een iets tr rooskleurige weergave van haar leven. Ondertussen is haar zoon de dupe van haar gedrag met mannen die vooral ket haar willen pronken en waar La Meis maar wat graag aan toe geeft.

 41. Flits Bom

  Ik wil ook met haar pronken.

 42. Noëlla

  Zoals @sdf al schreef, dit heeft Beau helemaal niet zo gezegd. Ze hebben hier weer de context veranderd om lezers te trekken. Hij vindt het triest voor haar, dat zei die. Mediacourant, jullie zijn echt sneu…als je op deze manier lezers moet aantrekken.

 43. Michiel

  @ Noëlla

  Rot toch op met je Beau. De grootste flopper die er is.

 44. Haha

  Ook heel triest om zoveel op mensen te letten en te oordelen. Lekker man iemand trappen terwijl diegene al uitgeteld op de grond ligt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.