Beau begint 5 Jaar Later met Jeroen Pauw als gast

Jeroen Pauw is de hoofdgast in de eerste aflevering van 5 Jaar Later met Beau van Erven Dorens als presentator en RTL 4 als het nieuwe thuisnet. De uitzending is op dinsdag 2 januari om half elf ’s avonds. Dat heeft de zender laten weten. Tot groot verdriet van Pauw is zijn kindje 5 Jaar Later gedumpt door NPO 1. Gelukkig had RTL 4 interesse in het programma van zijn eigen productiebedrijf TVBV, maar helaas kan hij het niet langer presenteren. Van Erven Dorens neemt het stokje over.

De eerste gast van Van Erven Dorens is dus de man waarvan hij het 5 Jaar Later-presentatiestokje heeft overgenomen. “Beau en Jeroen blikken samen terug op een interview dat Daphne Bunskoek vijftien jaar geleden met Jeroen had, in de tijd dat ze nog een relatie hadden.

Het is dit keer dus niet 5 Jaar Later, maar 15 Jaar Later. “Het is de aanleiding voor een openhartig gesprek waarin Jeroen Pauw onder andere vertelt waarom hij geen kinderen heeft.”

Ook de gasten uit de andere acht afleveringen spreken tot de verbeelding: Bram Moszkowicz, die onder meer over het leven na zijn schorsing van het tableau vertelt, Sacha de Boer, Linda de Mol, Jesse Klaver, Susan Smit, Epke Zonderland, Hugo Borst en Halina Reijn gaan uitgebreid met Van Erven Dorens in gesprek over hun leven.

5 Jaar Later zal elke avond te zien zijn op het tijdstip van RTL Late Night.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen