Beau begint 5 Jaar Later met Jeroen Pauw als gast

Geplaatst op Mon 11 Dec 2017 om 10:30

Jeroen Pauw is de hoofdgast in de eerste aflevering van 5 Jaar Later met Beau van Erven Dorens als presentator en RTL 4 als het nieuwe thuisnet. De uitzending is op dinsdag 2 januari om half elf ‘s avonds. Dat heeft de zender laten weten. Tot groot verdriet van Pauw is zijn kindje 5 Jaar Later gedumpt door NPO 1. Gelukkig had RTL 4 interesse in het programma van zijn eigen productiebedrijf TVBV, maar helaas kan hij het niet langer presenteren. Van Erven Dorens neemt het stokje over.

De eerste gast van Van Erven Dorens is dus de man waarvan hij het 5 Jaar Later-presentatiestokje heeft overgenomen. “Beau en Jeroen blikken samen terug op een interview dat Daphne Bunskoek vijftien jaar geleden met Jeroen had, in de tijd dat ze nog een relatie hadden.

Het is dit keer dus niet 5 Jaar Later, maar 15 Jaar Later. “Het is de aanleiding voor een openhartig gesprek waarin Jeroen Pauw onder andere vertelt waarom hij geen kinderen heeft.”

Ook de gasten uit de andere acht afleveringen spreken tot de verbeelding: Bram Moszkowicz, die onder meer over het leven na zijn schorsing van het tableau vertelt, Sacha de Boer, Linda de Mol, Jesse Klaver, Susan Smit, Epke Zonderland, Hugo Borst en Halina Reijn gaan uitgebreid met Van Erven Dorens in gesprek over hun leven.

5 Jaar Later zal elke avond te zien zijn op het tijdstip van RTL Late Night.

Foto: RTL
18 Reacties op “Beau begint 5 Jaar Later met Jeroen Pauw als gast”


 1. Wim

  Perfect programma voor tussen oud en nieuw. Leuke line-up, gek dat de NPO het weg heeft gedaan…

 2. Peter

  Enorme NPO faal. De verantwoordelijke hiervoor zit waarschijnlijk nog gewoon z’n zakken te vullen op het Mediapark.

 3. Vinn

  Het jammere aan dit programma is, is dat je nooit kan weten of iemand 5 jaar lter nog relevant is. Denk aan een Monica Geuze of Anna Nooshin die zijn perfect hiervoor. Ze zijn begonnen met niks en zijn nu 1 van de grootste sterren van het land (onder de jongeren dan). Of wat dacht je van Barbie.

  Ik bedoel je kan nu bijv Chantal Jansen intervieuwen en over 5 jaar weer maar iedereen snapt dat ze dan nog ongeveer het zelfde doet.

 4. Chiel

  @Vinn, heel veel opnames zijn daardoor ook niet gebruikt.

 5. Heer in het verkeer

  Vinn
  Mon 11 Dec 2017 om 10:50

  Intervieuw. Ja ja…..

 6. GW

  Ik ben heel erg benieuwd hoe Beau dit gaat doen!

 7. Rubicon

  Mooie line up idd. Goed programma. Erg benieuwd naar Beau. Moet aan de ene kant het programma dragen ( nu nog vaak afhankelijk van co-presentatoren of setting). Aan andere kant niet te dominant worden met zijn stelligheid. Heel spannend, kijk er naar uit en gun hem en het programma nog vele jaren

 8. Hohoho

  Beau kots van Erven Dorens de misselijkmakend gladde sidderaal…🎅

 9. Kijker

  Mooi programma met twee doorgewinterde vakmensen!

 10. Mark

  Beau gaat dit heel leuk doen

 11. Johan

  Ongelooflijk stom van de NPO dat ze dit programma hebben laten lopen.

 12. Bart

  Ook al weer zo’n goede beslissing van Frans Klein.
  Ik denk verder wel dat Beau dit goed gaat doen. Nu nog de dagelijkse late nigth ban RTL4 er bij.

 13. Michiel

  Beau-flop nummer 29.

 14. 123

  Uhm… Dit zou dus helemaal geen 5 Jaar Later moeten heten. Los van Pauw, vind ik het ook erg ongeloofwaardig dat Jesse Klaver al 5 jaar geleden is geïnterviewd – hij was toen, bij wijze van spreken, nog amper geboren.

  Kortom: als deze serie gewoon een interviewprogramma is, waarin telkens één persoon op zijn/haar leven terugkijkt, noem het dan géén 5 Jaar Later.

 15. Ad

  Kijk ons is hoe leuk we het met elkaar hebben. O sorry, keek u soms naar ons?

 16. B

  Leuk programma! Wel jammer dat ervoor gekozen is om het pas half januari uit te zenden ipv tussen kerst en oud en nieuw.

 17. Rik

  @Michiel Wat loop je weer te zeuren. Zijn er dingen die je wel leuk vind? Heb je zelf betere ideeën? Ga lekker weg hier met dat gezeik van je.

 18. Henriette

  Nee, niet die onbeduidende figuren die Vinn noemt. Lijkt wel of Marieke weer zit te trollen. Leuk voor Beau dat hij gevraagd is voor dit programma, lijkt mij geknipt voor hem. Maar dan wel met gasten die iets te vertellen hebben.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.