Andries Knevel is lid geworden van ChristenUnie

Andries Knevel is lid geworden van de ChristenUnie. Het is voor het eerst in meer dan twintig jaar dat hij lid is van een politieke partij. Dat vertelt de EO-presentator op Twitter. Normaal gesproken verzwijgen journalisten welke partij ze aanhangen, maar Knevel doet daar niet moeilijk over. “Ben na ruim twintig jaar weer lid geworden van een politieke partij. Want ik vind dat de politiek (ook via leden) een sterke verankering moet houden in de samenleving. En het werd: ChristenUnie.

De ChristenUnie is de partij van Gert-Jan Segers. Hij zat gisterenavond met zijn dochters in De Wereld Draait Door, omdat ze fan zijn van U2. Dat optreden heeft echter niets met het besluit van Knevel te maken.

De presentator legt uit: “Nee, het was niet de lofzang van Gert-Jan Segers en zijn dochters gisteren in DWDD op U2, waardoor ik lid van ChristenUnie ben geworden. Ik houd namelijk niet van U2. Ben blijven hangen bij Beatles.

ChristenUnie is onderdeel van het huidige kabinet-Rutte III.

Foto: EO, Willem Jan De Bruin

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen