Eva Jinek en Jan Slagter vanavond in media-DWDD

NPO-sterren Eva Jinek en Jan Slagter zitten vanavond in de maandelijkse media-uitzending van De Wereld Draait Door. Ook Paulien Cornelisse is van de partij. Dat heeft BNNVARA vandaag laten weten. Jinek staat aan de vooravond van de nieuwe winterserie van haar late talkshow, maar zit vooral aan tafel om te praten over haar NPO 1-programma De Verenigde Staten van Eva, ondanks de niet al te indrukwekkende kijkcijfers van de serie. Het leverde wél een bijzonder tv-moment op.

Jinek ontmoette in aflevering twee een bijzonder man: John Rosenow, melkveehouder uit Wisconsin. Hij omarmt de vaak illegale, Mexicaanse immigranten. Een gedurfde stellingname in het Amerika van Trump.

Baas van Omroep MAX Jan Slagter is te gast omdat hij kijkcijferhit na kijkcijferhit viert en Cornelisse komt vertellen over de serie The Handmaid’s Tale, die zeer goed werd ontvangen door de internationale pers.

Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst waarin Amerika een religieuze dictatuur is geworden. De weinige vrouwen die nog vruchtbaar zijn worden gebruikt als ‘Handmaids’; broedmachines van de machthebbers.

Uiteraard wordt de gastenlijst ook deze media-uitzending weer compleet gemaakt door huiszangeres Roxeanne Hazes en tafelheer Marc-Marie Huijbregts.

De media-DWDD is om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV, Pim van Boesschoten

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen